Resmi büyütmek için tıklayın Zoraki Koca'da Duygusal Bir Rolde İzlediğimiz Özlem Yılmaz, 'Çok İyi Silah Kullanırım, Attığımı Vururum. Bir Aksiyon Filminde Oynamak İsterim' Dedi.

Yazın başlayan ve yeni yayın döneminde de yerini korumayı başaran 'Zoraki Koca' dizisinin genç yıldızı Özlem Yılmaz, masum aşık rollerinde oynamaktan artık sıkıldığını söyledi. Rizeli bir ailenin kızı olmanın verdiği karakter yapısıyla aslında deli dolu olduğunu belirten Yılmaz, bir aksiyon filminde oynamak için can attığını açıkladı.

'Görüntüme aldanmayın, çok iyi silah kullanırım ve attığımı vururum' diyen Özlem Yılmaz, Karadenizli olduğu için silahla çocukken tanıştığını belirterek şöyle konuştu: 'Bir gün hocamız Müjdat Gezen bize bir kısa film ödevi verdi. Biz de aksiyon tarzında, Mavi Kelebek adında bir film yaptık. Herkes beni öyle elinde silahla, sert görünce çok şaşırmıştı ve beğenmişti. Bu filmde bir kadın tetikçiyi oynamıştım. Dizilerde oynamak çok keyifli ama ben özellikle bir sinema filminde rol almak istiyorum. Senaryo güzelse aksiyon da olabilir. Duygusal rollerde çok oynadım, aksiyon filminde sert bir kadın karakterini de başarıyla canlandıracağıma inanıyorum.'

Özlem Yılmaz'ın ilk film deneyimi 'Mavi Kelebek' YouTube'a düşmüş bile. Daha şimdiden izlenme rekorları kıran minik filmde Özlem Yılmaz'ı eli kanlı bir katil olarak gören hayranları hayretler içinde kalıyor.

(Gecce.com)

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ