BAYRAM ALİ KAVALCI

2008–2009 ÖSS Kendi alanında sözelde Türkiye 2’cısı olarak, Rize ilinde ÖSS’nin 44 yıllık tarihinde ilk kez önemli bir başarı elde eden Zahide Keskin ve okuluna çeşitli sivil toplum örgüt temsilcileri, eğitim camiası, bürokrat, siyaset, iş dünyası ve aileler tarafından tebrikler devam ediyor.

Ak Parti Rize Milletvekili Dr. Lütfi Çırakoğlu ve beraberinde; Kızılay Rize Şube Başkanı M.Nuri Gezmiş, Yeşilay Rize Temsilcisi ve Gazeteci-Yazar İsmet Kösoğlu Rize İmam Hatip Lisesine giderek Okul Müdürü Hızır Aktaş, Müdür Başyardımcısı Zeki Toprak ÖSS Rize 2’cısı öğrencileri Zahide Keskin ve ailesini okulda ziyaret ederek Rize İmam Hatip Eğitim camiasını bu başarılarından dolayı kutladılar.

Rize Ak Parti Milletvekili Dr. Lütfi Çırakoğlu; “Bu başarı asla tesadüfî değildir. Bu okullarımızın eğitimcilerinin öğrencilerine yönelik gayretli, azimli ve planlı, programlı, huzurlu bir çalışmanın neticesidir. Zaten öğrencimizde başarısının sistematik bir şekilde çalışması sonucu geldiğini söylüyor. İşte bu okullarımızda çok disiplinli, örfü, âdeti, geleneği, göreneği, teknolojisi, ilimi ve bilimi ile hep birlikte etiğim ve öğretim verilmektedir. Kızımızın ve okulumuzun başarılarının devamı dileklerimle hepinizi büyük bir gururla kutluyorum.” diye konuştu.

Okul Müdürü Hızır Aktaş, “Rize’ye neredeyse yarım asır sonra böyle bir başarı yaşattığımız için tüm İmam Hatip camiası olarak çok mutluyuz.  Rizeli vatandaşlarımız ve öğrenci ailelerinin, okul ve aile birliği yönetiminin okulumuza her zaman sahip çıkmıştır. Bunun da eğitim noktasında her yıl önemli başarılar getirdiğini, bu yıl ise Türkiye ÖSS ikinciliğini elde etmenin haklı gururunu Rize’mize yaşatmamızdan dolayı sevinçliyiz. Bu destek devam ettiği sürece gelecekte de başarı azmimizi artıracak daha da yukarı hedeflere çıkartacaktır. O nedenle halkımızın okulumuza desteğinin devamı en büyük arzumuzdur. Bu başarımızı bizimle paylaşan tüm yöneticilerimize ve halkımıza şahsım ve okulum personeli ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Editör: HABER MERKEZİ