Çayeli Hüseyin Rüştü Altunbaş Ortaokulu Psikolojik Danışmanı Kübra Azak ve İngilizce Öğretmeni Mehtap Kalyoncu'nun koordinatörlüğünü yaptığı, Türkiye'de ve yurtdışında bir çok okulun yer aldığı Harika İşler Takımı E Twinning Projesi, öğrencilerin duygusal zekalarını geliştirmeyi, kişisel ve sosyal ilişkilerde yaşayabilecekleri çatışma ve engelleri aşmalarına yardımcı olmayı amaçlıyor. 

,Bu proje kapsamında "saygı ve sevgi" temasıyla ilgili etkinlik yapan öğrenciler, sağlık çalışanlarına mektup yazdılar. Pandemi koşulları ve yaşanılan zorlu süreçler sebebiyle okullarında yüz yüze eğitime katılamamalarının verdiği üzüntüden, sağlık çalışanlarımızın süreçteki özverili çalışmasına kadar birçok noktada kendi duygularını ifade ettiler.

Öğrenciler yazdıkları mektupları okul koordinatörleri aracılığıyla Çayeli İshakoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Yahya Kesici başta olmak üzere, Covid-19 Bölümünde görev yapan doktor ve hemşirelerimize gönderdiler.

Mektupları okuyan sağlık çazlışanları çok memnun kaldıklarını dile getirerek mmekleri ve samimi duyguları için Hüseyin Rüştü Altunbaş Ortaokulu Harika İşler Takımı E Twinnig Projesi öğrencilerine teşekkür ettiler.


 

Editör: HABER MERKEZİ