Rize’nin Çayeli ilçesinde görev yapan okul müdürleri eğitim gezisi amacı ile Artvin’ de açılan Özel Menderes İlköğretim Okulunu ziyaret ettiler.

Önceki yıllarda Çayeli Özel Şahika İlköğretim Okulunun müdürlüğünü yapan Harun Var’ a da hayırlı olsun ziyareti de yapan Çayelili okul müdürleri, yeni açılan Menderes Kolejini de gezme imkânını buldular. Menderes Koleji Müdürü Harun Var ve öğretmenler tarafından karşılanan Çayelili müdürler, ziyaretten hayli memnun kaldılar. Çayeli Şahika Koleji Müdürü Adem Gökçe’nin organizesi ile yapılan programda okul müdürleri Artvin’nin birçok doğal ve tarihi yerlerini de gezme imkanına kavuştu.

Derinlik bakımında Türkiye’ nin en büyük barajı olan Derener barajını gezen Çayelili Müdürler, barajın ihtişamı karşısında hayli şaşırdılar. Artvin’ e eğitim amaçlı bir gezi düzenlediklerini söyleyen Okul Müdürleri, ”Artvin fizik şartlar çok zorlu olan bir il. Ama yeni eğitim öğretime başlayan Özel Menderes İlköğretim okulu gayet donanımlı ve lüks bir okul olmuş. Artvin için önemli bir şans olarak gördüğümüz bu okulda bütün imkânlar öğrencilerine seferber edilmiş. Yıllarca Çayeli’nde görev yapmış bir kardeşimiz olan Harun Var’ ın tecrübesi ile Artvin için önemli çalışmalar yapacağını düşünüyoruz. Ayrıca Artvinlilerin bizleri sıcak bir ortamda karşılamaları da bizler için hayli memnuniyet verici oldu.” diye konuştular.

Editör: HABER MERKEZİ