Özel Çayeli Şahika İlköğretim Okulu tarafından organize edilen bayanlar arası masa tenisi turnuvası önceki gün okulun etkinlik salonunda yapıldı.

Bayan velilerin katıldığı ve gün boyu süren masa tenisi turnuvasına onlarca veli katılırken birbirinden ilginç renkli görüntüler meydana geldi. Hayli iddialı başlayan turnuvada bayanlar birbirlerini elemek için hayli ter döktüler. Masa tenisi turnuvası sonuçları öğleden sonra yavaş yavaş belli olmaya başladı. Son final bölümüne kalan yarışmacılar maç esnasında rakiplerine karşı adeta taktik savaşı verdiler. Final bölümünde heyecanlar zirveye çıkarken Çayeli Devlet Hastanesinde hemşire olan Nurten İnceusta birinci olurken, Gülçin Eskiçırak ikinci ve Dilek Akdoğan üçüncü oldu. Bayanlar arası masa tenisi turnuvasında ilk üçe girenlere törenle kupa takdim edildi. Ödül töreninden sonra yarışmaya katılan tüm davetlilere öğle yemeği ikram edildi.

Bu tür sosyal faaliyetlerin kendilerini çok memnun ettiğini söyleyen masa tenisi turnuvası birincisi Nurten İnceusta,”Bayanların da böyle aktivitelere katılmasını arzu ediyoruz. Şahika koleji bu noktada bayanları devamlı teşvik ediyor. Okulumuzun sayesinde kadınlarımızın sosyal bir ortam oluşturulması sağlanıyor. Yarışma gerçekten çok iddialı geçti. Hayli zorlandığımı söyleyebilirim. Birinci olmaktan öte böyle bir organizasyona katılmak daha da önemliydi. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” Dedi.  Öneki haftada babalar penaltı yarışması yapıklarını söyleyen okul müdürü Harun Var,' Okulumuzun sosyal aktivite merkezi olması için gayret ediyoruz. Hem eğitim öğretim hem de sosyal alanda başarılı bir okul olmak istiyoruz. Bu organizasyon da bu amaçla yapılmıştır. Katılan davetlilerimize teşekkür ediyorum.' diye konuştu.

Editör: HABER MERKEZİ