Ahmet Hamdi İshakoğlu Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi Okul Sivil Savunma kulübü Belediye İtfaiyesi ve ilçe Toplum Sağlığı ekibinin katılımı ve katkılarıyla sivil savunma programı ve tatbikatı gerçekleştirdi.

Çayeli Kültür Merkezi’nde ilçe protokolü, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı programda sivil savunma sunumu gerçekleştirildikten sonra ilçe genelinde yapılan yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Buradaki programın ardından katılımcılar Ahmet Hamdi İshakoğlu Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi bahçesinde yapılan tatbikatı izlediler.

Yirmi (20) öğrenci, beş (5) öğretmen, iki (2) idareci, iki (2) itfaiye ekibi, iki (2) sağlık ekibi ve şoförün görev aldığı tatbikatta Senaryo gereği okulun içerinde meydana gelen yangından sonra okulda sarı alarm verilerek öğrenciler 30 saniyede tahliye edilmesi sağlandı. Okulun içersinde yaralı öğrenciler üç değişik yoldan okuldan tahliye edildikten sonra okul bahçesinde meydana gelen yangınlar başarılı bir şekilde söndürüldü. Profesyonelce yapılan program sonrası protokol üyeleri ilgilileri tebrik ettiler.   

 


 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ