Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce organize edilen ve büyük bir çoğunluğunu Çayeli’nde görev yapan öğretmenlerden oluşan solistlerin seslendirdiği Müzik Şöleni, davetlilere muhteşem bir gece yaşattı.

Çayeli Öğretmenevi ASO Kültür Merkezi Salonunda gerçekleştirilen müzik Şölenine, Çayeli Kaymakamı Mehmet ÖZTÜRK, Kaymakam Refiki Muhammet Burak AKKÖZ, Belediye Başkanı İsmail Hakkı ÇİFTÇİ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN, daire amirleri öğretmenler ve çok sayıda veli katıldı.

Müzik şöleninde ilçede görev yapan müzik öğretmenleri, Seda EYÜBOĞLU, Mine BEKTAŞOĞLU, Yeliz DEMİR, Esra BARİPOĞLU, İngilizce öğretmeni Ayşegül DEMİRBİLEK, Merkez Atatürk Sosyal Bilgiler öğretmeni İlker KUTLAY, Hasan Yılmaz İlkokulu Müdür Yardımcısı İsmail DEMİR ve Çayeli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet AŞÇI, çeşitli eserlerini seslendirdiler. Ayrıca programın sunuculuğunu yapan Fen Lisesi Müdür Yardımcısı Fatma SAFİ de programa iki türküyle eşlik etti.

Şefliğini Oğuzhan BEKTAŞOĞLU ‘nun yaptığı Müzik Şöleninde saz ekibi olarak klavyede İlker BAŞARAN, kemanda Mine BEKTAŞOĞLU, yan flütte Yeliz DEMİR, ritim sazda Onur BİRİNCİ, kemençede Hasan DENİZ ve bateride İshak TUFANOĞLU Oğuzhan BEKTAŞOĞLU’na eşlik etti.

Müzik Programı, katılımcılar tarafından büyük bir beğeni ile izlendi. Seyirciler sahnede eserlerini sergileyen tüm öğretmenlerimizi coşkuyla alkışladı.

Programın son kısmında ise tüm ekip İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ŞAHİN’i de sahneye davet ederek hep birlikte Çayeli’nden öteye türküsünü seslendirdiler.

İlçe kaymakamı Mehmet ÖZTÜRK program sonunda programı çok beğendiğini ifade etti. Ekip adına Seda EYÜBOĞLU’na çiçek takdim etti. Emeği geçen herkese teşekkür etti.

Program sahnede günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ