2009-2010 eğitim öğretim yılı I. Kanaat döneminin sona ermesi nedeniyle Merkez Atatürk İlköğretim Okulunda bir tören düzenlendi. Saat 11:00’da başlayan törene İlçe Kaymakamı Mehmet Aktaş, Belediye Başkanı Rıza Çakır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Bakır, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Cengiz Bayraktar, Bölüm Başkanı Doç Dr. İbrahim H. Kuğuoğlu Emekli Öğretmen ve Belediye Eski Başkanlarından Y. Sabri Bayraktar başta olmak üzere çok sayıda veli ve öğrenci katıldı.

Program Okul Müdürü Abdullah ÇOMOĞLU’nun konuşmasıyla başladı. Abdullah Çomoğlu konuşmasında; “Merkez Atatürk İlköğretim Okulu zor şartlar altında kurulmuş, artık sadece çevresini değil, Türkiye’yi aydınlatacak durumdadır. Öğrencilerimizin başarısı velilerimizin desteğiyle olacaktır. Onun için arsaya değil çocuklarımıza yardım yatırım yapmalıyız.“ dedi.

Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Bayram BAKIR, yaptığı konuşmasında “Öğretmenlik mesleği mücadele gerektiren bir meslektir. Çağın gereklerini yerine getirerek çalışmalısınız. Geleceği öğretmenler şekillendireceklerdir. Karneler yol haritasıdır, size ne yapmanız gerektiğini söylerler. Herkes rakip olarak yine kendini görmelidir. Karne notları sadece öğrenci değil, öğrenci, öğretmen ve veli notlarıdır. Onun için üçü de ders almalıdır.”dedi.

Son olarak da İlçe Kaymakamımız Mehmet Aktaş yaptığı konuşmasında özetle “Çayeli’nde örnek okullar vardır. Çocuklar çok iyi şartlarda yetiştiriliyor, fakat çok başarılıyız diyemiyoruz. Çünkü her zaman daha fazla çalışmalıyız. 15 günlük yarıyıl tatilini bol bol kitap okuyarak geçirmelisiniz. I. Dönem çok iyi geçmiştir. II. Dönem de inşallah böyle olacaktır.”dedi.

Program öğrencilerin sunduğu halk oyunları ile devam etti. Program sonunda takdir, teşekkür ve onur belgesi alan öğrencilere hediyeleri protokol mensuplarınca verildi.

Ayrıca İlçe genelinde diğer okullarda yapılan törenlerde objektiflere bu şekilde yansıdı.

ÇAYELİ VAKIFBANK LİSESİ'NDE KARNE TÖRENİ 

 

BÜYÜKKÖY İLKÖĞRETİM OKULU'NDA KARNE TÖRENİ

HASAN YILMAZ İLKÖĞRETİM OKULU'NDA KARNE TÖRENİ 

ŞAHİKA İLKÖĞRETİM OKULU'NDA KARNE TÖRENİ  

 

 

Editör: HABER MERKEZİ