Karaağaç Şehit Muhammet Yüce İlköğretim Okulunda yapılan törende bir konuşma yapan  Ali Küçük 2009-2010 Eğitim Öğretim yılı öğrencilere ve ailelerine hayırlı olmasını diledi. Okul öğrencilerine kırtasiye hediyeleri getiren rizedeyiz.com sitesine teşekkür etti.  Okul öğrencilerinin okuduğu şiirlerden sonra söz alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram BAKIR, Yeni Eğitim Öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diledi ve Ülkelerin kalkınmasının eğitime bağlı olduğunu bunun için en iyi yatırımın çocuklarımıza yapılmasını dile getirdi. Ayrıca milli Eğitim Müdürü Nimet Çubukçu’nun mesajını törene katılanlarla paylaştı.

Rizedeyiz. Com üyelerinden İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şeflerinden Mustafa Erdoğan yaptığı açıklamada şunları söyledi “Kuruluşumuzdan bu yana 4. yıl oldu. Bu tur aktivitelere devam edeceğiz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimine bir nebzede olsa katkıda bulunmak bizleri mutlu etmiştir. Biz her zaman eğitime destek veren, sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunan bir siteyiz. Bu kampanyada beni yalnız bırakmayan arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederim.”

Daha sonra hediye dağıtımına geçildi. Minik yüreklerin yapılan bu jeste karşı çok mutlu oldukları tebessümleriyle ağabeylerine tebessümleriyle teşekkür ettikleri dikkatlerden kaçmadı.

İlçe bağlı Çayeli Vakıfbank Lisesi’nde yapılan ise Okul Müdürü Cemil Bilgili şunları söyledi: Sevgili Öğrenciler; şu anda yeni bir ders yılına başlamanın sevinci içerisindeyiz. Bazılarınız, yeni bir okula başlamanın yeni öğretmenlerle karşılaşmanın yepyeni bir arkadaş topluluğuna girmenin heyecanını yaşıyorsunuz.

Okunan istiklal marşı ile törenler sona erdi. Etkinlikler kapsamında ayrıca Mili Eğitim Müdürü Bayram Bakır’a mezun okul olan 9 Mart İlköğretim okulundan öğrenciler yeni başlaması nedeniyle ziyarette bulundular. Ziyarette bir açıklama yapan Bayram Bakır duyguları şöyle ifade etti. İlçemizin Cumhuriyetimizle yaşıt olan ve benimde mezun olmaktan her zaman onur ve gurur duyduğum 9 Mart İlköğretim okulunun öğrencilerini ağırlamaktan son derece mutluyum onların şahsında ilçemizde eğitim gören ilköğretim ve lise öğrencilerine ve öğretmenlerine başarılar diliyorum.  

 

 

 

 


Editör: HABER MERKEZİ