Polis Teşkilatının 165. Kuruluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde, Özel Çayeli Şahika İlköğretim Okulu, Çayeli Emniyet Müdürlüğünde görev yapan emniyet personeline anlamlı bir program organize etti.

Öncelikler okuldan birkaç öğrenci Çayeli Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, burada görev yapan bayan polislere çeşitli hediyeler takdim ettiler. Öğrenciler, çocukları olan bayan polislere, çocuklarıyla çekilmiş fotoğraflarını çerçevelettirerek hediye ettiler. Sürpriz hediyeler karşısında şaşıran polisler, memnuniyetlerini ve şaşkınlıklarını teşekkür ederek ifade ettiler.

Daha sonra Çayeli Şahika İlköğretim Okulu tüm emniyet personeline okulda yemek ikram etti. Yemekten sonra müzik öğretmeni Oğuzhan Bektaşoğlu, stresli görevleri olan polis memurlarına söylediği türkülerle keyifli bir akşam yaşattı. Gecede bir sürpriz de Şahika Koleji Müdürü Harun Var’ dan geldi. Harun Var programa katılan polis memurlarına bağlama ile “Leyli Ley” türküsünü çaldı. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen gecede polis memurları da söylenilen türkülere eşlik ettiler.

Emniyet ve huzurun emin bekçilerine katılımlarından dolayı teşekkür eden Özel Çayeli Şahika İlköğretim Okulu Müdürü Harun Var,”Emniyet teşkilatımız stresli bir görev yürütmekteler. Sokaklarımızda rahat ve huzurlu dolaşabiliyorsak polislerimizin katkısı bunda çok büyüktür diye düşünüyorum. Öğrencilerimizin gidiş gelişlerinde polis memurları hassas bir görev yapıyorlar. Meslek hayatlarında polis memurlarımıza mutlu, sağlıklı ve başarılı nice günler geçirmelerini temenni ediyorum.” dedi.

Çayeli Şahika Kolejini bu anlamlı programdan dolayı teşekkür eden Çayeli Emniyet Müdürü Ahmet Tatlıcı da, çok neşeli, eğlenceli bir akşam geçirdiklerini ifade etti.

Ayrıca, Çayeli Şahika Koleji öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte, Ardeşen Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek burada görev yapan polis memurlarına da tatlı ikramında bulundular.

 

Editör: HABER MERKEZİ