23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde ilçemizde faaliyet gösteren Özel Çayeli Şahika ilköğretim Okulu Ankara’ ya gitti.

Özel Çayeli Şahika ilköğretim Okulu öğrencileri Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu’yu makamında ziyaret ettiler. Milli Eğitim Bakanı ile sohbet edip hatıra fotoğrafı çektiren Şahika Koleji 4. ve 5. Sınıf öğrencileri Bakan Çubukçu’ nun verdiği hediyelerden oldukça memnun kaldılar.

Ayrıca minik öğrenciler TBMM’yi de ziyaret ettiler. Daha sonra Anıtkabir’e geçen Şahika’lı öğretmen ve öğrenciler Ata’nın huzuruna çıktılar.  Ankara’ da çeşitli tarihi mekanları gezip görme şansı bulan öğrenciler Ankara gezisini 24 Nisan akşamı tamamlayıp tekrar hava yolu ile Trabzon’a döndüler. 

Gruptaki öğrencilerin geziden oldukça memnun kaldıklarını belirten okul müdürü Adem Gökçe bu tür organizasyonların devam edeceğini söyledi.  Öğrenciler hem gönüllerince eğlendiklerini hem de gezip öğrenmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirttiler. Kendilerine bu imkanı sundukları için anne babalarına, öğretmenlerine ve okul idaresine çok teşekkür ettiklerini söylediler.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ