Çayeli Lisesi Mezunları Derneği Başkanı İnş.Y.Müh. Hasan Ali Mahrebel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Çayeli Anadolu Lisesi eski adresine, evine geri dönüyor” dedi.

Mahrebel, “Çayeli Anadolu Lisesi, kökleri 1950 lerde Çayeli Ortaokulu ile başlayıp, 1970’te Çayeli Lisesi ve devamında Çayeli Vakıfbank Anadolu Lisesi’ne kadar uzanan, yöremizin en eski ve köklü eğitim kurumlarının başında gelir. Çayeli Lisesi, 1970 yılından bu yana mezun ettiği onikibin öğrencisi ile büyük bir camiadır. İdari bir kararla bir süreliğine farklı bir yerleşkede eğitim ve öğretime devam etmek durumunda kalan okulumuz, Ağustos ayının ilk haftasında İl ve İlçe idari mülki erkanın kararı ve onayıyla, yuvasına, adresine taşınmaya başlayacaktır. Bu kararın alınmasında pay sahibi yöneticilerimizi, bürokraside etkin büyüklerimizi, okul aile birliğimizi, mezunlar derneğimizi ve Çayeli Lisesi Mezunlarımızı canı gönülden kutlarım” dedi.

Mahrebel, “Çayeli Lisesi Mezunları Derneği olarak, okulumuz öğrencilerinin en iyi imkanlarda eğitim almaları için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Sosyal sorumluluk projeleriyle, dönemler arası iletişim ve yardımlaşmanın artacağına inanıyoruz. Okulumuzun müzesinin yapılması için başlangıç kabul ettiğimiz Çayeli Lisesi Efsanesi Almanak Kitabı ve Çayeli Lisesi Efsaneleri Otobiyografi Kitabımız, mezunlarımızın büyük ilgisini çekti ve kısa zamanda tükendi. Bu yayınların ortaya çıkmasında büyük emek sahibi değerli müdürümüz Sayın Cengiz Azman ve ekibine şükranlarımı sunuyorum. Mezunlar derneği olarak, okulumuzun fizik, kimya, biyoloji laboratuarına yeni teknik ekipmanları kazandırmak, tüm sportif faaliyetlerinde sponsor olmak, başarılı öğrencilerimizi kafileler halinde yurtiçi ve yurtdışı seyahatlerle motivasyonlarını arttırmak için hazırlık yapıyoruz. Okul Yönetimi, Okul Aile Birliği ve Mezunlar Derneği, her koşulda okulumuzun menfaatlerini savunmak için bir arada, yan yana olacaktır. Lisemizde eğitim gören tüm gençler, her şeyin en iyisine ve güzeline layıktır. Yuvamıza, adresimize tekrardan geri döndüğümüz için mutluyuz, Büyük Çayeli Lisesi Ailesine hayırlı olsun” şeklinde açıklamada bulundu.


 

Editör: HABER MERKEZİ