Çayeli İmam-Hatip Lisesi 1977–1978 Eğitim ve Öğretim yılında ilçe merkezinde yeni cami bitişiğinde bulunan ve halen kız  Kuran Kursu olarak kullanılan iki katlı bir binada 150 öğrenci ve 4 öğretmen kadrosuyla Eğitim ve Öğretim faaliyetine başlamış ve daha sonraki yıllarda öğrenci sayısının artması nedeniyle derslikler yetmeyince caminin içerisinde derslik yapılarak Eğitim ve Öğretim faaliyetlerine devam etmiştir.

Bugün ise 1980 yılında bir hayırsever tarafından bağışlanan arsada yapılan 800 metre kare alanda altı kat olarak inşa edilen binada bünyesin pansiyon ve Anadolu Lisesi Programıyla eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir.

1977 yılından günümüze Çayeli’nde eğitime hizmet eden okul mezun ettiği öğrencilerin başarıyla gurur duyuyor. 1977 Yılından günümüze kadar okulda görev yapmış personellerin, okulun orta kısım ve lise kısmında eğitim görmüş öğrencilerin katılımıyla ileriki bir zamanda bir organizasyon yapılması planlanıyor.

Planlanan etkinliğe katılıp katılamayacağınızı aşağıda yer alan cep telefonu ve e-posta adresine bildirmeniz gerekmektedir.

[email protected]

GSM 0532 513 30 89

Editör: HABER MERKEZİ