Çayeli İmam Hatiplilerin buluşmasının il ayağı olan okuldaki organizasyonda duygulu anlar yaşandı. Program, Meslek Dersi Öğretmeni Sinan Hardal’ın okul zilini çalmasıyla başladı.

Çayeli İmam Hatip Lisesi’nde 1977 yılından bugüne görev yapmış personel ve eğitim görmüş öğrencilerin katılımıyla bir buluşma gerçekleştirildi. 32 yıl sonra gerçekleşen organizasyonun ilk ayağı olan okuldaki programa okulda görev yapmış Müdür, öğretmen, çalışan personel ve mezun olan öğrenciler katıldı.

Çayeli Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak günümüzde eğitim veren okulun konferans salonunda gerçekleşen buluşmada duygulu anlar yaşandı. Çayeli İmam Hatip Lisesi Meslek Dersi Öğretmeni Sinan Hardal’ın okul zilini çalmasıyla başlayan programın ilk konuşmasını Okul Müdürü Halit Güçlü yaptı. Müdür Güçlü, Çayeli İmam Hatip Lisesi kimliği hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

İki gün boyunca sürecek programın ilk ayağı olan okuldaki buluşmada daha sonra Çayeli İmam Hatip Lisesi’ne hizmet veren çalışanlara plaket takdim edildi. Program, öğretmen ve öğrencilerin anlattıkları anılar ile devam etti. Okulda kılınan Cuma Namazı ve ardından yapılan yemek ikramı ile okuldaki program sona erdi.

PROGRAMDAN GÖRÜNTÜLER

 

 

Editör: HABER MERKEZİ