Yenipazar Mahallesi Uzun Sokak Kotiloğlu İşhanının beşinci katında faaliyete başlayan Çayeli İmam Hatip lisesi mezunları derneğinin açılışını Belediye başkan yardımcısı Mustafa Baltacı ve Hastane başhekimi Yahya Kesici birlikte yaptılar.
 
Açılışa Milli Eğitim Müdürü Bayram Bakır, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Baltacı, Devlet hastanesi  Başhekimi Dr. Yahya Kesici Çayeli camilerinde görevli İmam-hatipler özel ve  resmi dairelerde görevli birçok imam hatip mezunu memur ve amirler ile esnaflar katıldılar. 
 
Dernek başkanı İmam Hatip Lisesi Meslek dersleri öğretmeni Sinan Hardal açılışta yaptığı konuşmada şunları söyledi: 'Çayeli İmam hatip lisesi 1977 yılında kuruldu ve bu güne kadar ülkemizin ve Rizemizin önemli , resmi ve özel  kurumunda görevli arkadaşlarımızı yetiştirdi. Şu an 120 üyemizle derneği kurduk. 21 Martda ilk genel kurulumuzu yapacağız. Eski yeni tüm mezunlarımızı derneğimize bekliyoruz. Tanışıp kaynaşma ve faliyetler gerçekleştirmek amacıyla haftada bir iki defa özellikle cuma akşamları alanında uzman arkadaşlar seminerler veriyorlar. Hem dinlemeye hemde kendi alanlarında konularında seminer vermeye bekliyoruz herkesi davet ediyoruz' daha sonra davetlilere ikram verildi.
 

ÇAYELİ İMAM HATİP LİSESİ

MEZUNLARI VE MENSUPLARI DERNEĞİ GEÇİCİ YÖNETİM KURULU

Sinan HARDAL           Geçici Yönetim Kurulu Başkanı
Yahya KESİCİ            Geçici Başkan Yardımcısı
Adem İmdat KESİCİ   Kurucu Üye
Mustafa DİLMAÇ        Kurucu Üye
Yusuf Ziya SUİÇMEZ   Kurucu Üye
Adem KÖSE               Kurucu Üye
Mevlüt Kuru               Kurucu Üye
Numan ATİK              Kurucu Üye
Yusuf SIRTLI             Kurucu Üye

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Editör: HABER MERKEZİ