Sevenleri Tarafından Gönderilen Çiçeklerle Odası Adeta Çiçek Bahçesine Dönen Salih Yelkenci Hayırlı Olsun Ziyaretine Gelenleri Güler Yüzü Ve Samimiyetiyle Karşılıyor. 

Sitemize Bir Açıklama Yapan Çayeli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Salih Yelkenci Şunları Söyledi; 32 Yılımı Eğitim-Öğretim Hizmetine Adadım. Çok Zor Şartlarda Görev Yaptım. Bana Bir Harf Öğretenin Kölesi Olurum Anlayışıyla Hem Öğrendim Hem Öğrettim. Birçok Sivil Toplum Örgütünde Aktif Olarak Hizmet Ettim. Adaletten, Haktan, Hukuktan Ayrılmadım. Halka Hizmet Hakka Hizmettir Anlayışıyla Çalıştım. Bu Görevde De Eğitim Camiasını Kucaklayan Onların Sorunlarına Hâkim Birisi Olarak Çözüm Üreteceğimi Beni Tanıyanlar Çok İyi Bilir. Velilerimizin De Eğitim Öğretim Faaliyetlerinde Çözüm Üretme Konusunda Yapacağı Katkılarla Göz Ardı Etmeyeceğimi Bilinmesini İsterim. Yeni Göreve Atanmamdan Dolayı Gerek Telefonla, Gerek Çiçek Göndererek, Gerekse Bizzat Ziyarete Gelen Herkese Çok Teşekkür Ederim.

Salih Yelkenci Kimdir? 

1979 Yılında Muş/Malazgırt  Aynalıhoca İlkokulunda Göreve Başladı. Daha Sonra Sırasıyla 1983-87 Yılları Arasında Zonguldak, 1987-89 Yılları Arasında Trabzon/Of Ve 1989’dan Bu Güne Kadar Da Rize/Çayeli İlçesinde Çeşitli Okullarda Görev Yaptı. 

Evli Ve Üç Çocuk Babası Olan Salih Yelkenci Aynı Zamanda Eğitim Bir-Sen Çayeli İlçe Temsilcisi Olarak Görev Yapıyor.

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ