Çayeli Doğa Sporları Kulübü (ÇAYDOSK) içişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı tarafından desteklenen ‘’ Bilinçli Bireyler Başarılı Bir Toplum Projesi kapsamında ’’  Çayeli Kitap Kulübü ‘’ ile birlikte Ankara ili Çamlıdere ilçesi Osmansın köyü ilköğretim çocuklarına yönelik, kitap, kırtasiye, ve giyecek kampanyasında toplanan yardımları Ankaraya ulaştırdı.

Çaydosk Başkanı Adem KÖSE, Başkan yardımcısı Hüsamettin KÖMÜRCÜ, Genel sekreter Muhammet ÇAKIR, ve Kasım DEMİRCİ yardım kolilerini Osmansın köyü ilköğretim okulu müdürü ve öğretmenlere teslim etti. Okul müdürü Fatih TÜRK, Çaydosk’un ve kitap kulübünün bu yardım kampanyası gösteriyor ki iyiliğin sınır tanımadığını ve küçük yüreklere umut olduğunu ve benzer olaylar karşısında örnek bir davranış oluşturduğunu ve Çayeli ve Rize’ye sonsuz teşekkür ettiklerini söyledi.

Çaydosk adına konuşan Başkan Adem köse, öncelikle duyarlı insanlara teşekkür ederek istediğimiz hiçbir çocuk eğitimden başka bir şey düşünmesin çocuklar her zaman mutlu olsun diyerek imkanlar doğrultusunda gençlere ve okullara elinden gelen her yardımı yapacaklarını söyledi.

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ