Meslek Liseleri arasında düzenlenen Proje Tabanlı Beceri Yarışmasında,  Bilgi ve İletişim Grubu il birincisi olan Çayeli A.Hamdi İshakoğlu Denizcilik Meslek Lisesi’ne Çayeli Belediyesi’nden tam destek.

Başkan Yard. Mustafa Baltacı hazırladıkları proje ile birinci olan öğrenci, öğretmen ve idarecileri makamında kabul etti ve Samsun’da yapılacak yarışma öncesi destek sözü verdi.

2010–2011 Eğitim Öğretim Yılı Meslek Liseleri arasında bu yıl 6.sı düzenlenen Proje Tabanlı Beceri Yarışmasında,  Bilgi ve İletişim Grubu il birincisi olan Çayeli A.Hamdi İshakoğlu Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu Gemi Manevra ve Fren Sistemi ( SMBS ) adlı projeleri 14–17 Mart 2011 tarihlerinde Samsun’da yapılacak olan bölge yarışmalarına katılacaktır. Projeyi hazırlayan öğrenciler Burak Yılmaz, Erdem Kalender, Danışman Öğretmen Ramazan EĞRİ ve Okul Müdür Yardımcısı Hüseyin Şahin,  Samsun’daki Bölge yarışmalarına gitmeden önce Çayeli Belediyesini ziyaret ettiler. Öğrenci ve öğretmenleri kabul eden Başkan Yardımcısı Mustafa Baltacı Denizcilik Lisesi’nin geçen yıl olduğu gibi bu yıl da birinci olmasından dolayı son derece mutlu olduğunu belirterek: ‘Gençleri başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Bölge yarışmalarında da aynı başarıyı tekrarlayacağınıza inancım tamdır.  Son zamanlarda ilçemiz okullarında başarılar peş peşe gelmeye başladı. Spor ve proje dallarında elde edilen dereceler gelecek adına bizlere umut vermekte. Elde edilen başarılarda emeği geçen öğrenci ve öğretmenleri tebrik ediyorum’ dedi.

Belediye Başkan Yard. Mustafa Baltacı, Denizcilik Lisesi’nin Samsun’da 14–17 Mart tarihleri arasında yapılacak yarışmaya katılımında her türlü desteği vereceklerinin sözünü de verdi

Editör: HABER MERKEZİ