Dilek ASLAN

30 Nisan 2008 tarihlerinde Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK işbirliğinde düzenlenen “Bu Benim Eserim” Adlı Proje Yarışması Erzurum Bölge Sergisi düzenlendi.

Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Hamza Köşker’de Erzurum Lisesi’nde düzenlenen sergiyi ziyaret etti. Tüm stantları ziyaret ederek öğrencilerle yakından ilgilenen Milli Eğitim Müdürü Köşker Artvin’i temsil eden öğretmen ve öğrencileri de başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

2007 – 2008 öğretim yılında Fen Bilimleri ve Matematik alanında düzenlenen “Bu Benim Eserim “Adlı Proje Yarışmasına Artvin’den toplam 90 proje başvurusu yapılmış, bunlardan 54 tanesi Bölge yarışmasına gönderilmiş, 16 tanesi bölge yarışmasında Bilim Kuruluna gönderilmişti. Bilim Kurlunca da Artvin’de eğitim-öğretim veren okullara ait 6 proje bölge sergisinde sergilemeye değer bulunmasına karar verilmişti.

Artvin’in yanı sıra Erzurum, Trabzon, Rize, Iğdır, Bayburt ve Kars illerinin katıldığı ve 20 projenin sergilendiği bölge sergisinde Artvin 6 proje ile temsil edildi.

ERZURUM BÖLGE SERGİSİNDE SERGİLENEN ARVİN’Lİ ÖĞRENCİLERİN PROJELERİ

Sıra

OKULU

DANIŞMAN

ÖĞRETMEN

PROJE SAHİBİ

ÖĞRENCİ

PROJE ADI

1

Gazi İlköğretim Okulu

Levent AĞDACI

Cansu KESKİN

Puzzle

2

Arzu KÜÇÜK

Ezgi TAHMAZ

Zilli Nem Habercisi

3

Arhavi Ertuğrul Kurdoğlu YİBO

Erdinç Onur ÇAMLIBEL

Elif ÖZKAZANÇ

Örüntütnüro

4

Hopa Sugören İlköğretim Okulu

Zeki HAN

Zeynep Melike ALP

Küp İçinde Küp

5

Tuğçe BİRİNCİ

6

Hopa Kemalpaşa YİBO

Pınar TAMUZUN

Gonca TEKİN

Perde Arkasındaki Sayılar

7

Pınar ŞAHİN

8

Hopa 14 Mart İlköğretim Okulu

Mahmut GÜNHAL

Recep Ali ZENGİNLER

Tasarruflu Teleferik

Editör: HABER MERKEZİ