Rize’nin Çayeli İlçesi 9 Mart İlkokulu tarafından yürütülen “My Safe Life (Güvenli Hayatım)” isimli eTwinning projesi Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirildi.

9 Mart İlkokulu tarafından yürütülen “My Safe Life (Güvenli Hayatım)” isimli eTwinning projesinde yapılan çalışmalar, Ulusal Destek Servisi (UDS) tarafından yapılan değerlendirme sonucunda Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirildi.

9 Mart İlkokulu 3/A Sınıf Öğretmeni Ali Yılmaz ve Giresun Yeşilgiresun İlkokulu Sınıf Öğretmeni Semra Yavuz kuruculuğunda yürütülen projede, 9 Mart İlkokulu 4/F Sınıf Öğretmeni Gökçe Kılıç Yılmaz yer aldı. 
Türkiye’den farklı şehirlerden10, Avrupa’dan farklı ülkelerden 5 öğretmenin yer aldığı projede öğrencilerimiz günlük hayatta, okulda, internette, oyunda güvenli olmayı öğrendiler. Özellikle pandemi sürecinde öğrencilerin evde eğlenceli zaman geçirmelerini sağlayan proje, velilerin de büyük beğenisini kazandı.

eTwinning Türkiye faaliyetleri Avrupa’da okul ortaklıklarının kurulması, bilişim teknolojilerinin eğitim öğretim faaliyetlerinde kullanılmasının yaygınlaştırılması, yenilikçi öğretim yöntem ve tekniklerinin Avrupa’da öğretmenler arası paylaşımının sağlanması, öğrenci ve öğretmenlerin bilişim teknolojilerini ve yabancı dili kullanma becerilerinin artırılması amaçlarını taşır.
Ulusal Kalite Etiketi, çok iyi niteliklere sahip eTwinning projelerine sahip öğretmenlere verilir ve projenin kendi ülkelerinde belirli bir kalite seviyesine ulaşmış olduğunu gösterir.

Editör: HABER MERKEZİ