eTwinning'e gönül veren, projelerde emek sarf eden öğretmen ve onların çalışmalarını destekleyen kurum müdürlerine  yönelik Rize  eTwinning Kalite Etiketi Ödül Töreni düzenlendi. Çayeli 9 Mart İlkokulu eTwinning ödüllerini aldı.

Törene Rize İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen, Rize İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Gürbüz, Ulusal Destek Servisi Mesleki ve Pedagojik Gelişim Sorumlusu Dr. Hülya Bal, Ulusal Destek Servisi Uzaktan Eğitim ve İçerik Sorumlusu Ertan Kocabaş, eTwinning Rize İl Koordinatörü Özge Beyaz ve e twinning çalışmaları yürüten öğretmen ve idareciler katıldı.

Çayeli 9 Mart İlkokulu olarak törene, Okul Müdürü Cemil Kesepara, Sınıf Öğretmenleri Gökçe Kılıç Yılmaz ve Ali Yılmaz, Okul Öncesi Öğretmeni Özlem Kamil katıldılar. 2020 yılında gerçekleştirilen projelerde Çayeli 9 Mart İlkokulu öğretmenleri Ali Yılmaz ve Gökçe Kılıç Yılmaz Avrupa Kalite Etiketi, Özlem Kamil ise Ulusal Kalite Etiketi alarak ödüllendirilmişlerdi.

Okul Müdürü Cemil Kesepara, eTwinning School belgesini İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen’den aldı. Rize’deki ilk eTwinning okullarından olma başarısı sağlayan 9 Mart İlkokulu , 4 yıldır üst üste Rize’de eTwinning okulu olan tek okul olarak da başarısını sürdürdü.

Ayrıca 9 Mart İlkokulu öğretmenleri Ali Yılmaz ve Gökçe Kılıç Yılmaz tarafından açılan proje standını İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen ve Ulusal Destek Servisi yetkilileri ilgiyle gezdiler. 

9 Mart İlkokulu Müdürü Cemil Kesepara yaptığı açıklamada, "Öğretmenlerimizin yürüttükleri başarılı projelerden dolayı eTwinning okulu belgemizi aldık. Rize'de üst üste 4 yıldır eTwinning School belgesini alan tek okul olmamız bizi çok mutlu etti. eTwinning projelerindeki başarılarımız artarak devam edecektir" dedi. 


 

Editör: HABER MERKEZİ