RTEÜ Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Çayeli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Çayeli Gençlik Merkezi işbirliğiyle gerçekleştirilen yarışma yüksek tempoda gerçekleşirken puanların birbirine çok yakın olduğu yarışmada 15 asıl sorudan sonra sorulan yedek sorular yarışmanın sonucunu belirledi.

9 Mart İlkokulu 110 Puanla birinci olurken, İshakoğlu İlkokulu 100 puanla ikinci ve Hasan Yılmaz İlkokulu 100 puanla üçüncü oldu. Birincilik ödüllerini Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şahin taktim ederken, ikincilik ödüllerini Çayeli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammet Yılmaz, üçüncülük ödüllerini ise Genç Düşünce Derneği Başkanı Halil İbrahim Aydın taktim etti.

Okullar arası bilgi yarışmaları 10 Mayıs Salı Günü 4. Çayeli Ortaokullar Arası Bilgi Yarışmasıyla devam edecektir. Yarışmalar saat 10:00'da "The Blue Life" Youtube kanalından canlı yayınlanmaktadır.

Çayeli Gençlik Projesi 2, Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenmektedir.

Editör: HABER MERKEZİ