Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu (42), Yeşilköy'de uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Eşinin vefatıyla sarsılan Ece Erken, şimdilerde zor günleri atlatmaya çalışıyor.

"HER FOTOĞRAFTA ÖYLE SARILMIŞIZ Kİ"
Bir süredir içine kapanan sadece sosyal medya aracılığıyla sevenleriyle iletişime geçen 43 yaşındaki ünlü isim, önceki günlerde eşi Mahmutyazıcıoğlu ile pozlarını takipçileriyle paylaşmıştı.

Erken, eşiyle sarıldığı fotoğrafa; "Her fotoğrafımızda öyle sarılmışız ki sanki ayrılacağımızı biliyormuş gibi canım Şafak'ım. İnşallah cennetten bizi izliyorsundur, seni çok seviyorum" notunu düşmüştü.

"EŞİM KATLEDİLMEDEN BİR GECE ÖNCE..."
Ünlü sunucu, geçtiğimiz haftalarda da eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve oğluyla dizi izledikleri anları paylaşmıştı. Erken, paylaşımında; "Eşim 25 Ocak 20:51'de katledilmeden bir gece önce kafasını tarakla kaşıdığım, bununla dünyanın en mutlu insanı olan bir adamdı. Diğer ayağımda da diğer aşkım oğlum... Bir gece sonrası bize acımadan yaşatılanlar, 'Ghostbusters' izliyoruz ailecek. Biz böyle küçük şeylerle mutluyduk" ifadelerini kullanmıştı.

"ŞÜKÜRLER OLSUN TEK BAŞIMA DEĞİLİM"
Sonrasında bir paylaşım daha yapan Erken, "Çok içimden geldi... Yanımda olan, ismini tek tek yazamayacağım (unutup kırmaktan çekinirim) dostlarıma, kötü gün dostlarıma ve dua eden, yanımda olan; tanımadığım ama acımı hisseden sizlere çok teşekkür ederim. Bazı günler böyle uyanırsınız ya, dostları yanınızda hissederek, onları düşünerek... Bugün hayli yüksek hissettim. Herkes kendini bilir. Şükürler olsun tek başıma değilim, başa çıkmazdım" diye yazmıştı.

"PEK HALİM YOK"
Geçtiğimiz hafta ise Serkan Uçar ile 2014-2015 yılları arasında yaptığı evliliğinden dünyaya gelen oğlu Eymen Uçar ile Vadistanbul'da görüntülenen Erken, keyifsiz haliyle dikkat çekmiş ve Eymen'le yemek yedikten sonra kısa bir AVM turu yapmıştı.

Muhabirlerin soruları üzerinde halsiz olduğunu söyleyen sunucu, "Eymen'i yemeğe getirdim. Eksikleri vardı, onları da aldık. Pek halim yok, Eymen için ayaktayım eve gideceğiz" açıklamasını yapmıştı."DEVAM ETME SEBEBİM OĞLUM"
Ünlü isim, son olarak kullandığı sosyal medya hesabından oğlunun doğum gününü kutladığı bir paylaşım yaptı. Erken, 2.7 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından Eymen'in fotoğraflarını peş peşe yayınlayarak, şu mesajı yazdı:

"Bazen hayat seni bulunduğun yerden alır, başka bir yere koyar. Ve der ki; buradan devam et... Ediyorum ve en büyük etme sebebim Rabbimin emaneti biricik oğlum... Senin enerjin, senin gülen gözlerin, senin sevgin olmasaydı ne yapardım, nasıl aşardım bilmiyorum. Şu an hayata tutunuyorsam en büyük sebebim sensin. Güçlü olmamızı Şafak abin de isterdi, seni yetiştirirken bana büyük destek oldu, Allah tekrar razı olsun ondan. İnşallah sen de adam gibi adam olacaksın, dürüst, iyi insan olacaksın gözümün nuru. Seni çok ama çok seviyorum, Rabbim güzel, mutlu, sağlıklı günlerini görmemi nasip etsin, iyi insanlarla karşılaştırsın. Yarın doğumgünün, iyi ki doğdun, iyi ki... Nice mutlu senelere. 7 Nisan 2015..."

Ece Erken'in 60 bine yakın beğeni alan bu gönderisine, başta ünlü isimler olmak üzere birçok takipçisinden yüzlerce "doğum günü kutlu olsun" yorumları yağdı.

"ÖLMEYECEK KADAR YARALIYIM"
Öte yandan Ece Erken, eşinin vefatının 40'ıncı gününde de yaşadığı hayal kırıklıklarını anlatmıştı. Mahmutyazıcıoğlu ile yazışmalarının bir bölümünü yayınlayan Erken, şu ifadeleri kullanmıştı:

"15-01-22 yazışmamız Dubai'ye yanıma geldiği sabah... Ve bugün canım Şafak'ımın 40'ı! Sabahsız geceler, her günün tekrarı, sadece aynı acıyı yaşayanların anlayacağı 40 gün... Ölmeyecek kadar yaralıyım, Allah'ım kimseye yaşatmasın. Eşimi toprağa verdiğim gün nasılsam öyleyim, bakımsız! Ne giydiğim, nasıl göründüğümün önemi olmadığı sadece eşime dua edeceğim bir gün, nefesi o kadarmış benim güzel yüzlümün, hiç hak etmediği şekilde kaybettim ve onu çok sevdiğim için biliyorum ki büyük bir sınavdayım. Allah bana 'kaldıramayacağımdan fazla yük yüklemez' diye inanıp yoluma öyle devam ediyorum. Oğlumla her zamankinden daha fazla ilgileniyorum, birçok eşini, yakınını kaybedenle görüşüyorum, mesajlaşıyorum, onlarla güçleniyorum, iyileşiyorum... Hepsine buradan teşekkür ederim. Her insan bazen dökülür, lakin mevsimi gelince Allah yeniden toparlar, toparlayacağım inşallah. Şafak oğlumun baba yokluğunu giderirken; benim içinde eşten, sevgiliden öte, ailemdi, merhametli, vicdanlı, mükemmel bir baba, iyi bir evlat ve fedakâr bir eşti hala yaptığı yardım ve iyilikleri duyup Onunla gurur duyuyorum."

Editör: HABER MERKEZİ