Büyük Birlik Partisi Çayeli İlçe Başkanı Mustafa Durmuş; "Vekil adayımız Ensar Özçelik beyin de bir televizyon programında açıkladığı gibi son yaşanılan gelişmeler sonrasında gördük ki Rize’de Cumhur İttifakı yoktur. Ak Parti merkez ilçe başkanının yaptığı talihsiz konuşmalar bizleri üzdü. İttifak partilerine a,b,c olarak adlandırması seçmenimizi de derinden üzdü. Genel merkezimizin talimatı ile bizim tek adayımız Recep Tayyip Erdoğandır. Biz burada köy köy kapı kapı gezerek Erdoğan’a oy istiyoruz. Rize’de de Büyük Birlik Partisi’nin vekil adayı olduğu için bizlerde bir oy Recep Tayyip Erdoğan’a bir oy da Büyük Birlik Partisi’ne istiyoruz" dedi. 

Çayelili ve bayan Rize’de tek aday olan Nejla Kurtuluş hanım efendiye seçim çalışmalarında çok güzel tepkiler alıyoruz, tebrikler alıyoruz diyen Durmuş, "Seçim çalışmaları boyunca gittiğimiz her yerde temiz parti, merhum şehit liderimizin Muhsin Yazıcıoğlu’nun partisine teveccüh var. Bu seçim de baraj sıkıntımız olmaması nedeniyle Rize’den bir milletvekili çıkaracağız" dedi. 

Durmuş son olarak, "14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak seçimlerin huzur içerisinde geçmesini temenni ediyorum" şeklinde açıklama yaptı.

Haber: Büşra Bayraktutan

Editör: EDİTÖR - 1