Büyük Birlik Partisi Rize Milletvekili Adayı Ensar Özçelik: “Dik Duracağız, Doğru Yaşayacağız”Büyük Birlik Partisi’nin Rize Milletvekili adayı Ensar Özçelik, 14 Mayıs genel seçimlerinin ardından ilk kez bir konuşma gerçekleştirdi. Özçelik, konuşmasında “Dik duracağız, doğru yaşayacağız” sözleriyle duygularını ifade etti.

Ensar Özçelik, kutlu davalarının gönül erleri olarak nitelendirdiği dava arkadaşlarına, kardeşlerine, abilerine ve ablalarına seslenerek zor zamanlarda doğru yolu takip eden ve sözünde duran insanlara teşekkür etti. Seçimlerin zor zamanlarda geride kaldığını ve önlerinde daha nice seçimlerin olduğunu belirten Özçelik, yanında duran, doğruyu terk etmeyen ve beklentisi olmadan bu yüce davaya gönül veren tüm dostlarına selamlarını iletti.

Elimizdeki kısıtlı imkanlarla büyük bir çaba sarf ettiklerini ve takdirin yüce Mevla’ya ait olduğunu belirten Özçelik, sözlerinin arkasında duramayanların üzüntüsünü dile getirdi. Belki de kendilerini yeterince ifade edemediklerini ya da seçim ortamında yaşanan kutuplaşmanın doğruların üzerini örttüğünü söyleyen Özçelik, bundan sonra daha fazla çaba sarf ederek bu davanın hak ettiği yere gelmesi için mücadele edeceklerini vurguladı.

Özçelik, geçmiş liderleri Muhsin Başkan gibi dünya için fırıldak olmanın değmeyeceğini ifade ederek, herkesi Allah’a emanet etti. Ayrıca kendisini hiç tanımadığı halde kalbini duyarak destekleyen tüm hemşehrilerine, genç kardeşlerine içtenlikle teşekkür etti ve seçim çalışmaları sırasında vatandaşlara verilen rahatsızlıklar için helallik diledi.

Ensar Özçelik’in konuşması, dava arkadaşlarının ve destekçilerinin katılımıyla samimi bir atmosferde gerçekleşti. Özçelik’in sözleri, davanın önemini vurgulayarak gelecekte daha güçlü bir şekilde mücadele edeceklerinin işaretini verdi.

Haber: Halil İbrahim Saklı

Editör: EDİTÖR - 1