AK Parti Rize Milletvekili Av. Harun Mertoğlu, Cumhur İttifakı ortakları  Mhp İlçe Başkanı İhsan Taşçı, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Sami Özgür, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Akman Uzuner ve Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Sami Özgür ile birlikte Fındıklı ve Ardeşen’de ziyaretlerine devam ediyor.

28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri için vatandaşları ziyaret eden heyet, vatandaşlardan destek istedi.

İstikrarın devamı için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a desteğin devam etmesi gerektiğini vurgulayan Mertoğlu, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemizin içinde bulunduğu, üretim, gelişim ve büyüme ortamının devamı için destek vermeye devam edeceğiz. Her alanda başlatmış olduğumuz kalkınma hamlemizin hız kesmeden sürdürülebilmesi için var gücümüzle çalışacağız. Vatandaşlarımız 2. tur seçimlerinde büyük bir destekle Cumhurbaşkanımız Erdoğan ile yola devam diyecektir” dedi.

İlçelere bağlı köy, mahalle ve şehir merkezinde ziyaretlerine devam eden heyetin belirlenen program çerçevesinde çalışmalarını sürdüreceği belirtildi.

Haber: Büşra Bayraktutan

Editör: EDİTÖR - 1