Açılışa AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, AK Parti Rize Milletvekili Av. Harun Mertoğlu, MHP Rize İl Başkanı İhsan Alkan, BBP Rize İl Başkanı Ensar Özçelik, AK Parti Çayeli İlçe Başkanı İshak Karahan, MHP Çayeli İlçe Başkanı Ali Küçükmustafa, BBP Çayeli İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, YRP Çayeli İlçe Başkanı Ahmet Kızılkaya, Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi ve Çayeli Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Ali Şark katıldı.

AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar konuşmasında 28 Mayıs’ta 2. tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Rize’den rekor bir oy oranıyla destek beklediklerini söyledi.

Ayar, “Rize’mizin evladı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a rekor bir oy oranıyla şehrimizden desteklemeliyiz. Ülkemizin istikrarı, gelişimi ve büyümesi için hamleler yapan Cumhurbaşkanımız, milli duruşuyla, savunma sanayisiyle ülkemizi bölgesinde etkin güç konumuna getirmiştir. Vatandaşlarımızın bu kutlu yürüyüşe ve bu davaya desteği artarak devam ediyor. Cumhur ittifakı paydaşlarımızın da destekleriyle daha da güçlü bir şekilde yatırımlarımıza devam edeceğiz” dedi.

Protokol konuşmalarının ardından heyet vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. 28 Mayıs’ta yapılacak olan 2. tur Cumhurbaşkanlığı seçiminde destek istedi.

Haber: Büşra Bayraktutan

Editör: EDİTÖR - 1