Karayolları haftası nedeniyle Rize İl Emniyet Müdürlüğü Kurtuluş ilköğretim okulunda düzenlenen etkinliğe katıldı.

 6-12 Mayıs Karayolu Trafik Haftası kutlamaları kapsamında Kurtuluş İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen programla trafik kurallarının önemi hatırlatıldı.

 Rize İl Halk Kütüphanesi Konferans Salonunda düzenlenen programda öğrenciler trafik kurallarının önemini ve gerekliliğini şiir, şarkı ve gösterilerle izleyicilere aktardı.

 Program sonunda öğrencilerin çok güzel bir program hazırladıklarını ifade eden İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, “Trafik konusunda bilinçli bir nesil izledik. Çocuklarımızın bu bilinçle büyümesi gelecekte meydana gelen kazaları büyük oranda düşürecektir” dedi.

Jandarma Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile çocukları, gençleri ve geleceğimizi trafik konusunda bilinçlendirmeye devam ettiklerini belirten Gökduman, “10-15 yıl sonra yollardaki sürücüler sizler olacaksınız. Bu yüzden çocuklarımızı bugün ne kadar bilinçlendirirsek yarınlarımızda trafik güvenliği en üst seviyeye ulaşacaktır” dedi.

Programa Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Milli Eğitim Müdürü Engin Emen, Jandarma ve Emniyet müdürlüğü personeli katıldı.

Haber: Tufan KULELİ