Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çayeli İlçe Başkanı Hızır Kadıoğlu dün gece kimliği belirsiz kişiler tarafından seçim bürolarına saldırıda bulunulduğunu söyledi. 

Başkan Hızır Kadıoğlu açıklamasında, “Saldırı sırasında pankartlarımıza ve genel başkan ve cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun posteri yırtıldı. Bunu yapanlar ve yaptırtanlar şerefsizdir korkunun ecele faydası yok geliyor gelmekte olan gidiyor gitmekte olan ama Çayeli’nde birlikte yaşamayı bilmeyenler din iman vatan millet edebiyatı yapanlar insanları bölmeye çalışıyorlar” dedi.

CHP Çayeli İlçe başkanı Kadıoğlu, “Bugüne kadar terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan ile içli dışlı olan kardeşi Osman Öcalan’ ı devletin televizyonu TRT’ ye çıkartanlar kendileri değil de bizi suçluyorlar. Apo’ ya sayın diyenler, Apo’nun posterini ve PKK paçavrasını serbest bırakanlar kendileri değil de bizi suçluyorlar. Sanki Habur sınır kapısın da çadır mahkemeleri kurdu, sanki Diyarbakır’da Şimon Perver megri megri dedi sanki Salih Müslüm’ un önüne kırmızı halı serdi sanki PYD ye lahmacun ısmarladı. Bu kadar şeyleri yapana Türklüğü aşağılayana Türk askerinin kafasına çuval geçiren Amerika askerlerine tepki göstermeyen her türlü milliyetçiliği ayakaltına alan Türkiye Cumhuriyeti kuranlara iki ayyaş diyen hiç kimse bize milliyetçilikten dinden bahsedemez” dedi.

Haber: Tufan Kuleli
 

Editör: EDİTÖR - 1