Fiecare colț al Bucureștiului, unul dintre primele orașe care îmi vin în minte atunci când este menționată Europa de Est, este plin de detalii fascinante. Are locuri extrem de impresionante, de la Orașul Vechi la Palatul Parlamentului, de la Mănăstirea Stavropoleos până la Parcul Herăstrău. Ne-am dorit să alcătuim locurile care trebuie văzute din București pentru cei care trec prin București sau se gândesc să călătorească în București.

Iată locurile care trebuie văzute în timpul călătoriei tale la București:

Palatul Parlamentului
Palatul Parlamentului, care este imposibil de ratat în București, este cunoscut drept a doua clădire administrativă ca mărime din lume. Clădirea gigantică poartă și urme ale regimului comunist. Atrage atentia celor care o vad prin structura sa impozanta si arhitectura meticuloasa. Noi spunem că Palatul Parlamentului ar trebui să fie cu siguranță pe lista ta în timpul călătoriei tale în România.

Bükreş Gezilecek Yerler 2

Oras vechi
Orașul Vechi este unul dintre cele mai istorice locuri din București. Acest loc este cunoscut drept centrul istoric al Bucureștiului. În timp ce te plimbi, poți vedea clădiri colorate, străzi pietruite, cafenele și restaurante pline de viață. Dacă doriți, puteți face o mulțime de fotografii aici, puteți încerca delicatese locale și puteți face cumpărături la magazinele de suveniruri. Dacă vrei să înveți istoria orașului, orașul vechi ar trebui să fie cu siguranță pe lista ta de călătorie.

ateneu
Ateneum, care este centrul de divertisment al orașului, este o sală în care se țin frecvent concerte. Această sală mare este și unul dintre simbolurile naționale ale orașului. Ateneul, care găzduiește și Orchestra Filarmonicii Române, este una dintre opririle permanente pentru cei care vor să se distreze plăcut.

Bükreş Gezilecek Yerler 3

Muzeul National de Arta al Romaniei
Cei interesați de istoria unică a României ar trebui să viziteze cu siguranță Muzeul Național de Artă al României. Aici sunt expuse numeroase lucrări artistice importante din secolul al XIV-lea până în secolul al XX-lea. Chiar dacă nu ai niciun interes pentru istorie, cu siguranță vei fi fascinat când vei vedea lucrările. Dacă doriți să vizitați muzeul, ar fi util să verificați din timp orele de deschidere și închidere.

Parcul Herăstrău
Una dintre cele mai importante zone naturale ale Bucureștiului este Parcul Herăstrău. Acest parc este, de asemenea, cel mai mare parc din oraș. Parcul include un lac, insule și păduri. Aceasta este una dintre adresele ideale pentru cei care vor să evadeze din aglomerația orașului și să petreacă timp cu natura. Este posibil să mergeți pe jos, cu bicicleta, să faceți un picnic sau să luați o barcă în parc.

Bükreş Gezilecek Yerler 5

Muzeul Satului
Casele tradiționale și clădirile agricole din diferite regiuni ale României sunt expuse în Muzeul Satului, care este un muzeu în aer liber. Poate doriți să vedeți muzeul, unde sunt expuse multe clădiri importante, în special din primele perioade ale României.

Arc de triumf
Un alt simbol emblematic al orașului, Arcul de Triumf, este un loc pe care nu trebuie să-l ratați în timpul vizitei în oraș. Arcul de Triumf, dedicat soldaților martirizați în Războiul de Independență al României, este extrem de important pentru valorile naționale ale țării. De asemenea, este frecvent vizitată deoarece este o destinație turistică populară.

Bükreş Gezilecek Yerler 1

Mănăstirea Stavropoleos
Mănăstirea Stavropoleos, o mănăstire ortodoxă din secolul al XVIII-lea, atrage atenția prin sculpturile în lemn și frescele frumoase. Este una dintre cele mai importante moșteniri istorice ale Bucureștiului și este și astăzi una dintre structurile care atrage cea mai mare atenție atât turiștilor locali, cât și străini.

Caru'cu Bere
Caru' cu Bere este o berărie ce datează din secolul al XIX-lea și este una dintre cele mai populare atracții turistice. Desigur, aici sunt servite nu numai bere, ci și mâncăruri tradiționale delicioase. Este recomandat mai ales gurmanților care sunt curioși de bucătăria românească.

Strada Lipscani
Dacă vrei să vezi partea plină de viață a Bucureștiului, strada Lipscani este locul în care ar trebui să treci. Această stradă este cea mai veche și mai faimoasă stradă din oraș. Restaurante, cafenele și magazine de lux mărginesc stradă. Aici puteți gusta atât arome locale, cât și puteți face cumpărături. Strada Lipscani, care este și un punct foarte interesant din punct de vedere turistic, este un loc în care vă veți bucura de vizitare.

Bükreş Gezilecek Yerler 4

Toate aceste puncte pe care le-am menționat sunt locuri care credem că trebuie văzute în București. Cu toate acestea, în afară de acestea, există multe alte muzee, galerii de artă, teatre și teatre de operă. Exista si locuri in oras care ofera servicii la diferite game de pret unde poti incerca mancaruri delicioase si delicatese. Cu aspectele sale tradiționale și moderne, Bucureștiul este un oraș pe care te vei distra de minune să-l explorezi.

Când să mergi la București?
Dacă te gândești să mergi la București, cel mai bun moment este în general aprilie-mai și septembrie-octombrie. Vremea în aceste luni este extrem de potrivită pentru călătorii și distracție. Pentru a merge la București, poți alege zboruri cu plecare din Istanbul. Este posibil să ajungi în București în total 1 oră și 25 de minute. Este posibil să mergi în București și cu trenul sau autobuzul, dar călătoria va dura destul de mult. Româna și engleza sunt vorbite pe scară largă în oraș, care folosește leul românesc (RON) ca monedă. De asemenea, merită să ne amintim că există opțiuni de cazare potrivite pentru fiecare buget. De asemenea, puteți sta în hoteluri de lux profitând de oportunitățile de rezervare anticipată.

Kaynak: Haber Merkezi