Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Çaykur Rizespor, ikinci etap kamp çalışmalarının dördüncü gününü Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde geride bıraktı. Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde yoğun tempoda geçen antrenmanlarda takımın fiziksel ve taktiksel çalışmaları dikkat çekti.
Günün ilk antrenmanı saat 18.00’de sahada gerçekleşti. Topla koordinasyon çalışmasıyla başlayan idman, dayanıklılık koşuları ile devam etti. Son bölümde ise futbolcular, altıgen sahada üç kaleli baskı çalışmasıyla günü sahada tamamladı.
Günün ikinci antrenmanı ise saat 16.30’da fitness salonunda yapıldı. İki grup halinde gerçekleştirilen kuvvet çalışmaları, oyuncuların fiziksel dayanıklılıklarını artırmaya yönelik olarak planlandı.

Hazırlık Maçında Konyaspor ile karşılaşacak
Çaykur Rizespor, kamp programı kapsamında ikinci hazırlık maçını 17 Temmuz Perşembe günü saat 17.00’de Tümosan Konyaspor ile oynayacak. Karşılaşma, Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde gerçekleşecek.
Yarın da Tempo Devam Edecek
Yeşil-mavililer, kampın beşinci gününde de yoğun tempoya devam edecek. Takım, sabah saat 10.00’da sahada, öğleden sonra ise 16.30’da fitness salonunda olmak üzere iki ayrı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.




