Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çayeli İlçe Başkanı Ali Küçükislamoğlu, 28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim çalışmaları kapsamında Çayeli'nde Cumhur İttifakı Partilerinin ilçe başkanları ile birlikte çalıştıklarını belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2. turda tekrar seçilmesi noktasında vatandaşlardan destek istediklerini kaydeden Küçükislamoğlu, bu bağlamda Çayeli Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek muhtarlarla istişare ettiklerini belirtti.

Küçükislamoğlu, "İlçemizde Cumhur İttifakı paydaşlarımız Ak Parti İlçe Başkanı İshak Karahan, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ahmet Kızılkaya, BBP İlçe Başkanımız Mustafa Durmuş beyler ve teşkilat mensuplarımız ile birlikte Çayeli Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek, 28 Mayıs Seçimleri’nde hemşerimiz olmasıyla gurur duyduğumuz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Çayelili hemşerilerilerinin desteğini daha da artırmak için yapılması gereken çalışmaları istişare ettik. Oldukça verimli geçtiğine inandığımız bu istişare için ev sahipliğimizi yapan Muhtarlar Derneği’ne teşekkür ederiz" dedi.

Küçükislamoğlu, belirlenen programlar kapsamında ilçemizde ziyaretlere devam edeceklerini belirtti.

Haber: Ali Tüyloğlu

Editör: EDİTÖR - 1