Bu büyük millet hep birlikte kurtuluş savaşını kazanmıştır. Savaşın kaderi bütün bir milletin kaderi olmuştur.

Hemen akabinde yoğun bir çalışma ve kalkınma uğraşı. Cumhuriyet ortak değerinden, bir şevk yakalamış milletimiz, bugün geldiği noktada aynı heyecanı yakalamak zorundadır.

29 Mart 2009 da yerel seçimler yapılacaktır.

 Çankaya, ilçelerimizden biri olmasının yanında, Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı ve filizlendiği belde olma anlamında, tarihi, siyasi ve kültürel bir öneme sahiptir. Cumhuriyetin ontolojik sembolüdür ve önemsenmelidir.

Vakıa ise pek buna uygun değildir. Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ten bu yana bütün devlet adamlarımızın mekânı olan ilçemiz birçok yönden ihmal edildiği gibi, kısır ideolojik tartışmalara konu bir yer olmuştur. Belediye hizmetleri anlamında da bu olumsuzluklardan payını alan Çankaya iftihar etmekten uzak bir durumla karşı karşıya kalmıştır.

Bunun nedeni ne Çankaya'dır ne de Çankaya'da ikamet eden yurttaşlarımızdır. Kimseyi suçlamadan olmuşa olması gerekeni yaparak karşılık verilmeli ilkesinden yola çıkmak gerekmektedir.

Muasır medeniyetin üstü hedefinin işaret edildiği Çankaya, sokaklarıyla, alt yapısıyla, yeşil alanlarıyla, hizmet kalitesiyle, kültürel ve sosyal yaşantısıyla hak etmediği bir durumdadır.

Gözbebeğimiz kadar değerli gördüğümüz Çankaya kör edilmek üzeredir ve "Ey Türk Gençliği"nidasına muhatap hissedenlerin bir lahza duraksamadan gereğini yapması kaçınılmazdır.

Bu seslenişe eylemle muhatap olma gerektiğini düşünerek  "Emredin" duruşunda Çankaya Belediye başkanlığına AK Partimizden aday adaylığımızı açıklamış bulunmaktayız.

Kültür düzeyi yüksek, birikimli, demokrat yurttaşlarımızın yoğunlukla yaşamış olduğu ilçemize hizmet arzusundayız. Çankaya’nın tepesine hizmetle, çalışmayla  tırmanacağız. İnsanımıza katkı sundukça yorulmaktan huzur duyacağız.

Umudumuz umulandan, gücümüz yettiğinden fazlacadır. Heyecanımız 86 yıl kadar tazedir.

Kısır tartışmaların uzağında gülen yüzlü gençlerin, mütebessim yaşlıların, gururlu yurttaşların ilçesi oluşturulacaktır. Sosyal, Liberal eklerinden arınmış "bizzat demokrasi" beldesi Çankaya…

Genelden indirgemeyle ,"YORULMAK YOK. TIRMANMAYA DEVAM"…diyoruz

İlkemiz; Bir lahza  HUZURUNUZ İÇİN HUZURDAYIZ her daim.

Bize düşen sadece gayrettir.

Düşüncelerimizi yazmaya devam edeceğiz.