Boldrin, Fabricio, Fernando, Gökhan Akkan, İsmail Köybaşı, Mithat Pala, Moroziuk, Talbi, Tunay Torun, Yasin Pehlivan, Remy ve Skoda…Rizespor bu oyuncularından yoksun çıktı son şampiyon Başakşehir’in karşısına.

90 dakika görev yapan Yassine Meriah takımıyla ter idmanı dahi yapamadı. Testi negatife dönünce kendimi iyi hissediyorum oynamak istiyorum dedi ve oynadı. Hatasız oynadı.
 
Sadece Meriah mı? 

Değil!

Herkes canını dişine takarak oynadı. Ne kadar cesur, yürekli ve savaşan bir takım olduklarını herkese gösterdiler. 2000 doğumlu zafer sanki 20 yıldır Süper Lig’de kalecilik yapıyor gibiydi. Konya’da süre alamayıp Rize’ye gelen Selim Ay sahanın en iyilerinden, en çok mücadele edenlerinden biriydi. Donsah, Doğan, Abdullah tüm güçleriyle savaştılar. Ah o Abdullah’a çarpıp giren top da olmasa… Belki de 3 puan bizim olacaktı. Michalak’a ayrı bir parantez açmak gerek. Bu çocuk enteresan şekilde sürekli penaltı kazandırıyor takımımıza. Daha önce hiç böylesini görmemiştim. 

Özetle herkes bugün istedi. Herkes varını yoğunu ortaya koydu..

Tabii ki alkışların en büyüğü Ersin Aka başta olmak üzere takımı bu iki maça hazırlayan teknik ekibe. Tomas Hocanın ayrılmasından sonra takımı 2 maçlığına devralıp bu kadar iyi hazırlamak her babayiğidin harcı değildir. Biz sana hakkımızı helal ettik Ersin Hocam sen de bize hakkını helal et. Bu takım bu yoklukta 2 maçta 4 puan aldıysa bu sizin ve futbolcuların özverili mücadelesi sayesinde oldu. Yolunuz ve bahtınız açık olsun.

Maç için konuşacak bir şey yok. Sahaya savunmak için çıktık. Puan için çıktık. Savunduk ve istediğimiz puanı aldık..

Şimdi bizim için yeni bir dönem başlıyor. Kadroya katılacak oyuncularla, Sumudica Hocayla ligin ikinci yarısı bizim için yeni bir meydan okuma olacak. Bu yeni meydan okumayı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Herkese iyi haftasonları dilerim.

Kalın sağlıcakla...