Rize Süper Amatör 20211-2022 sezonunda A gurubunda mücadele eden Büyükköyspor üst üste aldığı galibiyetlerle sporseverlere heyecan veriyor.

Sezonun ikinci yarısında Derepazarı Kirazdağısporu 9-1 ve bu hafta da İyidere Çiftliksporu 3-2 mağlup eden Büyükköyspor futbol takımı yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Gurubundan çıkmayı neredeyse garantileyen Büyükköyspor Futbol takımı gerek camiası gerekse yaptığı yapılanmalarıyla Rize futboluna renk katıyor.

Bu sezon başında , oyuncu kadrosuyla ve devre arası takviyeleriyle takımı güçlendiren Büyükköyspor Bölgesel Amatör Ligi takımlarına da her yıl oyuncu vermeye devam ediyor. Önceki sezon Rize takımlarından Salarhaspor’a, bu sezon devre arası da Bayburt Belediyespor’a oyuncu veren Büyükköyspor futbol takımı Başkanı Sebahattin Çepni ile yaptığımız söyleşide, “kulübümüz sadece kendi içinde bir kulüp değil, Rize sporunda hizmet veren kulüplerimize örnek olmak ve amacın spora hizmet olduğunu, hem takımımız bünyesinde kaliteyi artırıp amacımızın oyuncuyu üst liglerde oynamasına öncülük etmektir" dedi.

Büyükköyspor kulüp ve camia olarak Rize’de bütün camialarla fairplay içinde dostane olarak yarışmaktadır diyen Başkan Çepni, "Futbol yarışmadır ve galip gelirsin mağlup veya berabere kalırsın, önemli olan skor ne olursa olsun dostlukla başlayan mücadeleyi doslukla sonuçlandırmaktır. Kulübümüze ekonomik olarak destek veren işadamlarımıza ve Belde Belediyemiz başkanlığına teşekkür ederiz.Bu sezon da hedeflerimizin önceki yıllara nazaran daha üst başarı sağlamaktır. Beldemize yakışır ekibimizle bu sezon inşallah hayırlısıyla anlımızın akıyla layik olduğumuz yere olururuz. Tek endişelerimizin öncekiyaşanmış olaylardan tecrübe edinerek saha dışı etkenlerin altında başarısız kalmamaktır. Büyükköyspor yönetim ve oyuncu ekibimiz ile camia olarak bütünlüğümüzle örnek kulübüz ve bu şekilde devam edecektir.Zaten  başarılı olmanın sırrı da burdan gelmektedir. Tüm sporseverlerimizi maçlarımıza gelmelerini ve takımımızı desteklemelerini dileriz" dedi.


 

Editör: HABER MERKEZİ