Kısıtlamalar ve yasakların kalkması ile birlikte şehir merkezinde yoğun trafik ve insan seli oluştu, sosyal mesafe unutuldu.

17 Günlük kısıtlama ve yasakların kalkması ile birlikte hafta başında sabah saatlerinde başlayan araç yoğunluğu şehir merkezini kilitledi.

Rize liman kavşağından başlayan araç yoğunluğu ile birlikte Atatürk ve Cumhuriyet Caddeleri kilitlendi, şehir merkezinde oluşan uzun araç kuyruklarına trafik ekipleri müdahale etse de yoğunluk azalmadı.

Oluşan uzun araç kuyrukları ile birlikte şehir merkezi kilitlenirken vatandaşlar arasında zaman zaman tartışmalar çıktı.

MESAFE UNUTULDU

17 Günlük kısıtlamalar ve yasaklar ile birlikte şehir merkezinde oluşan araç kuyruklarının ardından bankalar önünde de uzun kuyruklar oluştu, PTT önünde oluşan kuyruklarda vatandaşlar sosyal mesafeyi unuttu.

BAŞAMI DÖNÜYORUZ

29 Nisan tarihinde başlayan sokağa çıkma yasağı bayram sonrasında sona ererken, şehir merkezinde oluşan uzun kuyruklar trafiği kilitledi. Gurbetçilerin de gelmesi ile birlikte şehre akın olmaya başladı. Resmi kurum ve bankalar önünde oluşan uzun kuyruklar ile Korona virüsün yeniden tırmanışa geçmesinden korkuluyor.

Editör: HABER MERKEZİ