Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bir dizi programa katılmak ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Rize’de ilk olarak Rize Valiliğini ziyaret etti. Valilik Makamında gerçekleştirilen ziyarette Valilik Şeref Defterini imzalayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Rize Valisi Kemal Çeber’den il genelinde ulaştırma ve altyapı ile ilgili yürütülmekte olan projeler hakkında bilgi aldı.

Vali Çeber, gerçekleştirilen ziyaretin kendilerini onure ettiğini ifade ederek, “ Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’nun ilimize ve Rize Valiliğine gerçekleştirmiş olduğunu ziyaret bizleri çok mutlu ve onure etti.

İlimizde devam etmekte olan pek çok yatırım ve proje var. Bu gün Sayın Bakanımız ile birlikte bunların bir kısmını inceleyeceğiz. “ifadelerini kullandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na Rize Valiliğine gerçekleştirmiş olduğu ziyarette, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Hüseyin Kahraman ve ilgili kurum amirleri eşlik etti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Valilik ziyareti sonrası tarihi mimariye uygun şekilde restore edilen ve çalışmaları tamamlanan PTT Merkez Şubesinde incelemelerde buldu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu incelemelerinin ardından Rize merkezde esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşlarla sohbet etti. 

Editör: HABER MERKEZİ