Çayeli Şairler Deresi Derneği Olağan Genel Kurul Kongresini 13 Mart 2021 Cumartesi günü gerçekleşti. 14 seneden bu yana başkanlığını Halit Reşat Sarı'nın yürüttüğü derneğin  yapılan kongresinde başkanlığa Habib Suiçmez seçildi.

Pandemi kurallarına riayet edilerek yapıulan kongrede başkanlığa seçilen Habib Suiçmez, “bizim milliyetçiliğimiz en yakınımızdakileri sevmek, onlara hizmet etmekle başlar ve Türk milletini , Türk dünyasını , İslam alemini , bütün insanlığı kapsayarak içerisine alır” dedi

Suiçmez, “Bu amaçla mensubu olduğum Rize / Çayeli Şairler Deresi Derneğinin ( şairler vadisinde bulunan 14 köy ve mahalleyi kapsıyor ) yapmış olduğu ( salgın önlemleri dikkate alınarak ) genel kurulda dernek mensubu arkadaşlarım tarafında dernek başkanlığına uygun görüldüm. Başta derneğimizin kurucu Başkanı ve Başkanlığı devraldığım Reşat Sarı abimize bu güne kadar yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum ayrıca yeni yönetimimizde yönetim kurulu üyesi olarak devam edecek olması bizim için çok önemli olduğunu belirterek hem eski yönetimde görev alan değerli arkadaşlara teşekkürlerimi bildiririr hemde beraber oluşturduğumuz yeni yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız başarılar diliyorum . Amacımız ,Gayemiz ,köyümüze, yöremize ve deremize hizmet etmektir” şeklinde açıklamada bulundu.

Yeni yönetim şu şekilde oluştu;

Editör: HABER MERKEZİ