Rize Alipaşa Mahallesi’nde gerçekleştirilen fidan dikimi etkinliği için bir araya gelen onlarca üniversite öğrencisi  fidan dikmenin, doğasına sahip çıkmanın mutluluğunu yaşadı.  RTEÜ Genç  TEMA Topluluğu’nun düzenlendiği,   bir çok kurumun   katkılarıyla gerçekleştirilen etkinlikte keyifli anlar yaşandı.

Rize Genç TEMA Başkanı İlahiyat Fakültesi öğrencisi Beyza Balat “ Bu alanı bize tahsis eden , ulaşımdan, saha çalışmalarına kadar desteği için  Rize Belediyesi’ne,  fidanlarımızı temin eden  Orman İşletme Müdürlüğü’ne,  her faaliyetimizde  yanımızda olan  Rize Temsilcimize, ilçe sorumlularımıza  ve bir süredir uzakta da olsa her zaman desteğini gördüğümüz TEMA Vakfı Ankara Temsilcisi Nevzat Özer’e  teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Tören de görüşlerini açıklayan TEMA Vakfı Rize Temsilcisi Ahmet Ali Kork ise;  “ bu topraklarda yeşeren sadece fidanlar değil,  gençlerin umudu, yaşama daha sıkı tutunmasıdır” dedi.

Baharı hatırlatan bir günde gerçekleşen fidan dikimi etkiliğinde üniversiteli gençlere;  TEMA Vakfı’nın  merkez  ve ilçe sorumluları,  Ankara Temsilcisi ve çok sayıda gönüllü katıldı.


 

Editör: HABER MERKEZİ