Rize Belediyesi eski Fen İşleri Müdürü ve 9 Ağustos 1983 yılında vefat eden Rize Belediye Başkanı Ekrem Orhon’un yerine 7 ay süreyle Belediye Başkanvekilliği görevinde bulunan inşaat mühendisi Mustafa Topçu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedavisi gördüğü hastanede yaşamını kaybetti.

Kovid-19 belirtileri üzerine Rize Devlet Hastanesinde tedavisine başlanan ancak durumunun ağırlaşması nedeniyle Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisine devam edilen Topçu, tedaviye cevap veremedi ve Kovd-19 nedeniyle hayatını kaybetti.

Rize Belediyesi’nin resmi internet sayfasında önceki dönem başkanlarımız bölümünde Belediye Başkanı İsmet Kara’nın sayfasında Topçu ile ilgili olarak “9 Ağustos 1983 yılında vefat eden Rize Belediye Başkanı Ekrem Orhon’un yerine 7 ay süreyle Fen İşleri Müdürü Mustafa Topçu vekâlet etmiştir. Bu sürenin sonunda o tarihlerde Bayındırlık ve İskân İl Müdür Yardımcısı olarak görev yapmakta olan İsmet Kara Belediye Başkanlığı görevine atanmıştır.” bilgisine yer verilmiş.
 

Editör: HABER MERKEZİ