ÖZ GIDA-İŞ Sendikası Doğu Karadeniz Rize Şube Başkanlığından Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim’e Ve Başkanlığından RTEÜ Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Gökhan Demiral’a ziyaret gerçekleştirdiler.

Doğu Karadeniz Rize Şube Başkanı Hasan Fehmi Bursalı, Şube Başkan Yardımcıları Orhan Topaloğlu, Necdet Hacıosmanoğlu ve Fatih Kandemir Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim’i ziyaret etti.

Çaykur Genel Müdür Yardımcısı Zeki Karoğlu’nun da hazır bulunduğu görüşmede yaklaşmakta olan 2022 Yılı Yaş Çay Sezonu öncesi ilgili konularla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

RTEÜ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ BAŞHEKİMİ GÖKHAN DEMİRAL’A ZİYARET
Daha sonra heyet, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Gökhan Demiral’ı ziyaret etti.

Şube Başkanı Hasan Fehmi Bursalı ; “Doktorlarımız başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımız bundan önce olduğu gibi zorlu pandemi sürecinde de vatandaşlarımızın sağlığı için canla başla çalışmaktadır. Tüm sağlık camiamızı bir kez daha yürekten tebrik ediyoruz. Sayın Başhekimimizle verimli bir sohbet etme imkanı bulduk. Bizleri son derece nezaketli ve güzel bir şekilde ağırlayan Başhekimimiz Gökhan Demiral’a teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.’ İfadelerini kullandı.

Editör: HABER MERKEZİ