Rize
Az bulutlu
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Çay Haber Bölgesel Ortahisar Belediyesi'nden Çevre Günü Mesajı

Ortahisar Belediyesi'nden Çevre Günü Mesajı

KAYNAK: HABER MERKEZİ

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Trabzon'un doğal güzelliklerine ve çevre duyarlılığına vurgu yaptı. Başkan Kaya, sürdürülebilir çevre yönetimi konusunda belediyenin kararlılıkla çalıştığını belirtti.

Başkan Kaya, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Trabzon'um Ortahisar’ım, yemyeşil doğa, masmavi deniz, soluduğumuz bu hava, geçtiğimiz bu yol, içtiğimiz bu su senin. Çünkü Trabzon senin."

Ortahisar Belediyesi, sürdürülebilir atık yönetimi, görüntü ve gürültü yönetimi, iklim değişikliği ile mücadele gibi birçok alanda önemli projelere imza atıyor. Bu kapsamda, doğayı ve çevreyi korumak için yoğun çaba harcadıklarını ifade eden Başkan Kaya, şunları ekledi: "Sürdürülebilir atık yönetimi, görüntü ve gürültü yönetimi, iklim değişikliği ile mücadele gibi birçok alanda var gücümüzle çalışıyoruz. Hep birlikte yeşil, temiz ve dirençli bir Trabzon için doğamızı, çevremizi koruyalım."

Başkan Kaya, tüm vatandaşları çevre konusunda duyarlı olmaya davet ederken, "5 Haziran Dünya Çevre Günü Kutlu Olsun" diyerek sözlerini tamamladı.

Ortahisar Belediyesi'nin çevre konusundaki çalışmaları ve Başkan Kaya'nın bu anlamlı mesajı, Trabzon'da çevre bilincinin artmasına katkı sağlıyor. Belediye, geleceğe daha yaşanabilir bir Trabzon bırakmak için çevre projelerine aralıksız devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *