Cumhuriyet Halk Partisi Çayeli İlçe Başkanı Hızır Efe Kadıoğlu, “Uzundere mevkiinde takriben 3,4 km’lik bir yol güzergahı boyunca sözde korkuluk amacıyla yapılmış olan bir yatırım sadece birilerinin cebine para girsin zengin olsun mantığı ile yapılmış olduğu anlaşılmaktadır” dedi.

SÖZDE KORKULUK YAPMIŞLAR!
CHP İlçe Başkanı Kadıoğlu, “Bu ahşap korkuluklar Senoz vadisi üzerinde, Uzundere mevkiinde takriben 3,4 km’lik bir yol güzergahı boyunca sözde korkuluk amacıyla yapılmış olup, fakat hiç bir işlev görmediği,  fuzuli, hiçbir işe yaramayan, sadece birilerinin cebine para girsin zengin olsun mantığı ile yapılmış olduğu anlaşılmaktadır. Çünkü korkuluğun yapıldığı yol boyunca ne bir yerleşim yeri, ne bir sosyal tesis, ne bir turistik tesis, ne bir dükkan ve ne de bir restoran var. Adeta kervan geçmez kuşkonmaz misali o yol boyunca tek bir insan dahi o yolu yaya yürüme güzergahı olarak kullanmamaktadır” dedi.

DAYANIKSIZ MALZEME KULLANILMIŞ
Kadıoğlu, “ ayrıca ahşap malzeme hem çok pahalı, hem haddinden fazla rutubetli ve çok yağmur alan bir bölge olduğu için ömrü hiç de uzun olmayacak, çok kısa zamanda hiç bir işe yaramadan çürüyüp gidecektir” şeklinde açıklama yaptı.


 

Editör: HABER MERKEZİ