Çayeli'nde 3 buçuk yıl İlçe Müftüsü olarak görev yapan Mehmet Uzun Bursa'nın Osmangazi İlçe  Müftüsü olarak atandı.

Müftü Mehmet Uzun için bir veda yemeği tertip edildi. Yemeğe Rize Müftü Yusuf Karali Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Mehmet Bilgin, Rize İl Müftüsü Naci Çakmakçı,  Yusuf Karali Eğitim Merkezi Müdürü Seyit Badir, Essen Ataşesi Hakkı Gür, Rize İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, Emekli Müftüler ve Din Görevlileri katıldı.

Müftü Uzun yaptığı açıklamada Çayeli'nde yaklaşık olarak 3 buçuk yıldır görev yaptım. Görevim süresince bizlere ilçemizden ve ilçemiz dışından destek olan herkese şükranlarımı sunuyorum. Bu akşam burada toplanmamıza vesile olan mesai arkadaşlarımada ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yeni görev yerim olan Bursa Osmangazi  ilçe müftülüğümüze herkesi bekliyorum" dedi.

Din Görevlileri adına açıklama yapan Madenli Merkez Camii İmam Hatibi Yusuf Ziya Uzun, "İnsanlar gelip geçici, makamlar gelip geçici,. Yaklaşık 3,5 sene Güzel ilçemiz Çayelimizin müftüsü Sayın Mehme Mehmet Uzun hocamiz kadim şehir Bursamizin Osmangazi müftülüğene atanmıştır. İlçemize atandıktan sonra Çeyelimizde çok güzel faaliyetleri beraberce yaptık. Bunların başında 4/6 yaş ku, 'an kurslarımızı çayelimizin her yerinde açtık. Başkanliğimizin faaliyetlerinden, özellikle kurban sayısını hersene yukarılara çıkardık. Gök kubbede hoş bir seda bırakıp akşamki programla din gönüllüsü kardeşlerimizle Çayelimizden Osmangaziye uğurladık. Rabbim güzel hizmetlerinizin devamini nasip eylesin Daha güzel yerlere gelmenizi nasip eylesin Rabbim yar ve yardımcınız olsun kıymetli hocam. Bizler sizleri samimi, dürüst, çalişkan kibir ve gururu olmayan ben değil bizler diyen olarak tanıdık. Çayeli halkı adına, meslekdaşlarım adına sizlere teşekkür ederim. Yolun ve bahtın açık olsun. Veda programimiza katılan Genel müdürümüz sayın Mehmet Bilgin hocamiza, il Müftümüz sayın Naci Çakmakçi hocamiza, Yusuf karali eğitim merkezimiz müdürü sayın Seyit Badir hocamiza, Essen ataşemiz sayın Hakkı Gür hocamiza, il müftü Yardımcilarimiza, İlçe müftülerimize, emekli müftülerimize kıymetli meslekdaşlarimiza şahsim ve müftülüğümüz adına teşekkür ederim" dedi.

Editör: HABER MERKEZİ