Kale Marketler zincir grubunun ortakları Yılmaz Çoruh, Mehmet Şerafettin Özbay, Adem Mollamahmudoğlu ve Hasan Yazıcılar tarafından Kale Grup bünyesinde hizmet verecek olan KALEVIUM AVM, Mermerdelen Mahallesi Rize Limanı karşısı Menderes Bulvarı üzerinde düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kale Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve iş yeri ortaklarından Yılmaz Çoruh, açılış öncesi yaptığı konuşmada, yaklaşık 21 yıldır Kale Marketleri olarak Rize’de hizmet verdiklerini belirterek, yaklaşık 6 bin metrekare alanda 4 kat olarak hizmet verecek olan KALEVIUM AVM’nin sadece bir market değil yapı market ve kafe restorantıyla da fark oluşturacağını vurguladı.

Temel hedeflerinin gıda marketin dışında ev donanım merkezi olarak hizmet vermek olduğunu ve bu vesileyle bir ailenin evinin tüm ihtiyacını sıfırdan başlayıp tepeden tırnağa kadar donanımını sağlayacak bir yapılanma içerisinde hizmet vermeye gayret göstereceklerini beirten Çoruh, “Müşteri odaklı hizmet anlayışıyla, insanı merkeze koyarak çalışanlarımızı bir aile bireyi sayarak, müşterilerimizi bir rızık vesilesi sayarak bugüne kadar ilimizde 4 mağaza ile 175 çalışanımızla hizmet verme gayreti içerisinde olduk. Bu süre içerisinde bizlere destek veren bütün müşterilerimize, bütün tedarikçilerimize hepinizi huzurunda teşekkür ediyorum. Bugün burada aynı anlayışla hizmet anlayışımızı daha da yukarıya taşıyacak şekilde yeni işyerimizin açılışını hep beraber gerçekleştireceğiz. KALEVIUM çatısı altında yaklaşık 6 bin metrekare alan içerisinde 100 çalışanıyla çok kısa zamanda faaliyete geçecek kafe ve restorantıyla, yapı marketiyle inşallah ilimize, müşterilerimize daha güzel daha kaliteli hizmet verebilmenin gayreti içerisinde olacağız. Burada temel hedefimiz özellikle gıda marketin dışında ev donanım merkezi olarak hizmet vermeyi hedeflemekteyiz. Bir ailenin sıfırdan evinin ihtiyacının tepeden tırnağa kadar donanımını sağlayacak bir yapılanma içerisinde hizmet vermeye gayreti edeceğiz: Özellikle sunacağımız kaliteli ürün grubu uygun fiyat anlayışı ve uygun ödeme seçenekleriyle inşallah ilimiz insanına faydalı olmaya gayret edeceğiz. Bu vesileyle bu mağazanın bu hale gelmesinde gayret eden bütün iş ortaklarımıza, bütün çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Mağazamızın ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.

Rize Ticaret ve Sanayi Odası Şaban Aziz Karamehmetoğlu ise pandemi sürecinde böyle bir tesisi Rize’ye kazandırdıkları için Kale Grup Yönetimine teşekkür ederek, işyerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Bu dönemde ellerini taşın altına sokarak ilimiz için çok güzel bir yatırıma imza attılar. Bugün burada açacak olduğumuz bu tesis inşallah hayırlara vesile olur. Burasının Yılmaz Beyinde ifade ettiği gibi Rize’deki diğer bütün marketlerden çok daha farklı bir yapısı var. Burası sadece bir market değil. Yapı marketinden bizim tabirimizle ictimai hayatta bacadan bahçeye kadar olan bütün ihtiyaçların karşılanabileceği bir merkez oldu burası. Rabbim hayırlara vesile kılsın. Yaptıkları yatırımın karşılığını almayı nasip eylesin.” dedi.

Konuşmaların ve İl Müftüsü Naci Çakmakçı’nın yaptırdığı duanın ardından işyeri hizmete açıldı. Davetliler kurdela kesiminin ardından mağazayı gezdi.

Açılışa, Kale Grup Yönetim Kurulunun yanı sıra Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, İl Müftüsü Naci Çakmakçı, Kendirli Belediye Başkanı Alaettin Serdar, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Şaban Aziz Karamehmetoğlu, MÜSİAD Rize Şube Başkanı Recep Taylan, TÜMSİAD Rize Kurucu Başkan ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Abdulbaki Fil, iş adamları davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Editör: HABER MERKEZİ