Rize İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı, Jandarma Teşkilatının 181. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Rize Valisi Kemal Çeber’i ziyaret etti.

Jandarma Teşkilatı, tüm yurtta olduğu gibi Rize’de de 181. kuruluş yıl dönümünü kutluyor. Kutlama etkinlikleri kapsamında Rize İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı, personeli ile birlikte Vali Kemal Çeber’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Vali Çeber, Jandarma Teşkilatının toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanmasında büyük bir özveri ile görev yaptığını ifade ederek, “Jandarma Teşkilatı, ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunması ve vatandaşlarımızın huzur içerisinde yaşaması için ülkemizin her bir köşesinde gece gündüz demeden hizmet vermekte ve yapmış olduğu başarılı çalışmalarla bizlere gurur kaynağı olmaktadır.

Bu doğrultuda Jandarma Teşkilatımızın kuruluşunun 181. yıl dönümünü münasebeti ile İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı ve personeline gerçekleştirmiş oldukları ziyaretten ötürü teşekkür ediyor, tüm Jandarma Teşkilatının kuruluş yıl dönümünü kutluyorum.“ ifadelerini kullandı.

Editör: HABER MERKEZİ