Meclis toplantısı öncesinde İyidere Kaymakamı Hasan Musab Okatan’ı makamında ziyaret ederek ilçedeki yatırımları değerlendiren Meclis Başkanı İbrahim Türüt, ziyaretin ardından İyidere Belediye Meclis Salonunda yapılan meclis toplantısına başkanlık yaptı.

Toplantıya, İyidere Kaymakamı Hasan Musab Okatan, İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcıları Yunus Emre Ayar ve Erol Bıyık ile İl Genel Meclisi Üyeleri ve birim müdürleri katıldı.

Toplantıdaki konuşmasında İl Genel Meclisini ilçelerinde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete, meclis toplantısının ilçelerinde yapılmasından dolayı Başkan Türüt ve İl Genel Meclisi Üyelerine teşekkür etti.

Meclis Başkanı İbrahim Türüt ise toplantıdaki gündemlerin karara bağlanmasının ardından yaptığı konuşmada, meclis toplantılarının ilçelerde yapılmasının ilçelerdeki sorunların yerinde konuşulması açısından önemli olduğunu ifade ederek, “Bu çerçevede meclis toplantılarımızı ilçelerimize taşımaya devam ediyoruz. Bugün de İyidere ilçemizin ev sahipliğinde son derece verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Meclis toplantımıza ev sahipliği yapan İyidere Kaymakamımız Hasan Musab Okatan ve İyidere Belediye Başkanımız Saffet Mete ile İl Genel Meclisi Üyelerimiz Sabit Karafazlı ve Talat Tüfekçi’ye meclis üyelerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ