Hafız Mustafa Çakıroğlu'nun kızları Rukiye Kambur 4 Eylül tarihinde İstanbulda, Emine Bayraktutan ise 17 Eylül tarihinde Düzce'de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

İki kızını koronavirüsten dolayı kaybeden acılı baba Hafız Mustafa Çakıroğlu, bugün ise oğlu Necmettin Çakıroğlu’nun üzücü haberini aldı. İstanbul’da virüse yakalanan Necmettin Çakıroğlu, hastalığa yenik düşerek bugün hayatını kaybetti.

"Koronavirüse üçüncü sevdiğimizi verdik"

Hayatını kaybeden Necmettin Çakıroğlu ölümünün ardından Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi sosyal medya hesabından bir gönderi yayımladı. Çiftçi yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “50 gün içerisinde Covid-19 hastalığına üçüncü sevdiğimizi verdik. Teyzemin eşi Hafız Mustafa Çakıroğlu hocamızın evlatları Rukiye, Emine’den sonra Necmettin Çakıroğlu’nu da ebediyete uğurladık. Mekânın cennet, yolculun mübarek olsun güzel insan.

Hayatını kaybeden Necmettin Çakıroğlu için Sarısu Köyü'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi'nin yanı sıra çok satıda ilçe halkı katıldı. Çakıroğlu, cenaze namazının ardından aynı köyde toprağa verildi.

Editör: HABER MERKEZİ