Giresun'da sel ve su baskınları meydana geldi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, selin esir aldığı Tirebolu-Doğankent bölgesinde yaptığı incelemelerin ardından 5 jandarma personelinin bulunduğu aracın, menfezin çökmesi sonucu dereye düştüğü bilgisini vermişti.

1 UZMAN ÇAVUŞ ŞEHİT OLDU

Bölgede kayıp jandarma personeline yönelik sabah saatlerinde itibaren başlatılan arama çalışmalarında bir jandarma uzman çavuşun toprak altındaki aracın içinde cansız bedeni ile karşılaşıldığı öğrenildi.

1'İ ŞEHİT 3 CAN KAYBI

Giresun Valisi Enver Ünlü, yaptığı açıklamada, şu anda mahsur kalan vatandaşların olduğunu söylerken, bir uzman çavuşun da şehit olduğu bilgisi verildi.

ULAŞILAMAYAN KAYIPLAR VAR

2 vatandaşın da hayatını kaybettiği belirtilen sel felaketinde can kaybının artmasından endişe edilirken, kayıp vatandaşlar henüz teyit edilemedi.

Kayıp vatandaşlarla ilgili açıklama yapan Vali Ünlü, "Bir vatandaşımız kayıp, bir yaralı yaşlı teyzemiz var. Bunun dışındakileri henüz teyit edemedik, mahsur kalanlar var ama teyit edemiyoruz. Teyit edebildiğimiz bu kadar." ifadelerini kullandı.

5 KİŞİLİK AİLE KURTARILDI

Ünlü, Dereli ilçesinde kurtarılanların olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"5 kişilik bir aile vardı, beyaz eşya bayisinde mahsur kalmıştı kurtuldu. Düğün salonunda mahsur kalanlar vardı, onlar kurtuldu.

Editör: HABER MERKEZİ