Pandemi dolayısıyla geçtiğimiz yıl yapılamayan Red Bull FormuLaz, bu yıl pandemi kuralları kapsamında alınacak tedbirler kapsamında 22 Ağustos'ta her zamanki yerinde, Rize'nin Tunca beldesinde yapılacak.

Aksiyon ve eğlenceyi bir araya getirecek olan Red Bull FormuLaz tahta araba yarışlarının tarihi ve yarışlar için bir toplantı yapan Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz, FormuLaz Dernek Başkanı Murat Gül ve yönetim kurulu üyeleri; geçtiğimiz yıl Covid-19 salgını nedeniyle yapılamayan yarışların bu yıl pandemi tedbirleri kapsamında 22 Ağustos 2021 Pazar günü yapılacağı kararı alındı.

 22 AĞUSTOS'TA YAPILACAK

Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz, FormuLaz Derneği Başkanı Murat Gül, Yönetim Kurulu Üyeleri yaptıkları toplantı sonrası; “Bu yıl Ağustos'un 22'sinde yapılacak olan tahta araba yarışı Red Bull FormuLaz çok görkemli geçecek. Geçtiğimiz yıl pandemi dolayısıyla yapamadığımız bu yarışları özlemle bekleyenlerin yanı sıra önemli isimlerin de katılımı ile bu yıl Tunca ve Red Bull FormuLaz daha da renklenecek.

Yöre kültürünü yansıtan ve tüm aksamları tahtadan yapılan arabaların görsel şöleni ve aralarındaki kıyasıya rekabeti yurtdışından ve yurtiçinden yüzlerce seyirci canlı takip etmekte.

Tunca’daki bu muhteşem atmosferi 22 Ağustosta gelin birlikte yaşayalım.” açıklamasında bulundular.

Editör: HABER MERKEZİ